Ponturi Pariuri Tenis Coco Gauff vs Ons Jabeur

BETANO

Cel mai tare meci al zilei in tenisul feminin vine de la Berlin, acolo unde in faza sferturilor de finală avem meciul dintre Ons Jabeur și Coco Gauff. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul meu.

Ons Jabeur este o jucătoare de 29 ani, momentan pe locul 10 în clasamentul WTA. Ea este un adevărat simbol pentru femeile arabe, o jucătoare extrem de combativă care lupta pentru fiecare punct, un adevărat exemplu pentru tinerele jucătoare. În ultimii 3 ani ea a progresat enorm, a câștigat 3 turnee Premier, a ajuns în 3 finale de mare șlem la Wimbledon x2 și US Open și este văzută în continuare drept o sportivă care poate avea un cuvânt greu de spus în circuit. Anul acesta a avut evoluții sub așteptări, s-a confruntat și cu ceva probleme fizice, iar în cazul în care nu va reuși să își apere punctele de pe iarbă, va ieși după mult timp din top 10. Are sferturi la Madrid și sferturi la Roland Garros, când a pierdut chiar cu adversara de azi.

cota2.ro

La doar 20 de ani, Coco Gauff a dat lovitura în toamnă si a reușit să câștige primul turneu de mare șlem al carierei, US Open. De atunci ea joacă mult mai relaxată, însă acest lucru nu este întotdeauna pozitiv, fiind dese momentele în care își pierde pur și simplu concentrarea. Încă foarte tânără, Gauff are șanse mari să rămână în topul circuitului mulți ani de acum înainte, are deja 7 turnee câștigate și este o figură dominantă în circuit, cu o maturitate în joc mult peste vârsta ei. Deși este bună pe toate suprafețele, pe iarbă rezultatele ei sunt ceva mai modeste, anul trecut de exemplu fiind eliminata în primul tur la Wimbledon de Kenin. Aici a trecut în primul tur de Alexandrova.

Bookmakerii au uitat cred performanțele negative ale lui Coco la serviciu în acest început de an, ea având cea mai mare medie de duble greșeli din circuit, chiar peste jucătoare precum Parks ori Alexandrova. Dacă meciul se juca acum o lună, când jucătoarea din SUA comitea cu ușurință peste 10 duble pe meci, linia aceasta nici măcar nu ar fi existat, fiind mult sub posibilitățile lui Coco. Jabeur este o jucătoare care iubește iarba, este finalista ultimelor doua ediții de Wimbledon si chiar daca nu se afla în cea mai bună formă, aici poate câștiga minim un set. Singura întâlnire directă pe iarbă a avut loc tot la Berlin acum doi ani, iar Ons a câștigat destul de ușor. Merg pe un meci lung, cu duble.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Ons Jabeur
Pronostic:
Gauff 5 + duble greșeli
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro