Politica de confidentialitate

Protejarea datelor utilizatorilor si actiunii acestora constituie un aspect important pentru Cota2. Ne asiguram ca toate informatiile provenite de la utilizatori raman confidentiale si ca nu vor fi folosite decat in scopurile destinate. Respectul fata de drepturile dumneavoastra primeaza, de aceea suntem deosebit de atenti cand vine vorba despre intimitate.

Colectarea informatiilor

Prin intermediul Google Analytics, site-ul aduna informatii despre locatie, sex, varsta, date demografice, afinitati, dispozitivul de pe care se acceseaza pagina, limba vorbita, comportament, frecventa, browserul folosit, providerul de internet, tehnologia, produsele cumparate, valoarea produselor, timpul petrecut pe site, Bounce Rate-ul, adresa IP, device-ul utilizat, comportamentul in paginile site-ului, numarul mediu de pagini vizitate, locatia si traficul inglobate prin acest program.

In conformitate cu regulile GDPR, toate informatiile pot fi compilate si prezentate unei parti terte (acceseaza pagina dedicata GDPR).

Utilizarea informatiilor cu caracter personal

Toate informatiile cu caracter personal care va vizeaza nu vor fi supuse vanzarii, instrainarii, imprumutate sau inchiriate, dezvaluite sau expuse sub alte forme tertilor, exceptie facand cazurile in care utilizatorul ofera permisiunea in acest sens. Situatii in care informatiile utilizatorilor pot fi folosite sunt cele in care acestia trebuie sa fie contactati cu privire la aspecte ce vizeaza interactiunea lor cu site-ul.

Zona de acces public

Va aducem la cunostinta faptul ca orice informatie cu caracter personal publicata de dumneavoastra pe site, respectiv in zona de acces public, se poate colecta si utiliza de persoane diverse pentru ca nu detinem niciun control asupra acestora.

Interzis utilizatorilor cu varsta pana in 18 ani

Site-ul Cota2 nu este destinat copiilor cu varste sub 18 ani. Colectarea informatiilor din partea acestei categorii de utilizatori nu este realizata in mod constient.

Securitatea cu privire la date

Masurile de securitate pe care le-am proiectat, atat cele cu caracter tehnic, cat si cele cu caracter organizatoric, au in vedere protejarea informatiilor personale ce va vizeaza. Cu toate acestea, nu putem sa oferim garantia ca persoanele neautorizate nu pot sa acceseze securitatea noastra, prin intermediul unor mijloace avansate de natura informationala.

Modificarile la nivelul politicilor interne

Politica de confidentialitate se poate modifica de administrator in conditiile in care considera necesara aceasta masura. Acesta are indatorirea de a anunta utilizatorii cu privire la eventualele modificari, astfel ca acestia sa fie constienti de tipul de informatii culese, precum si de modul in care vor fi utilizate acestea.

Folosirea aplicațiilor de la terți

Portalul Cota2.ro permite utilizatorilor 3 opțiuni de logare în cont folosind aplicații de la terți astfel: Facebook, Twitter și Google+. Utilizatorii își dau acordul prin folsirea acestora, pentru folosirea profilului social respectiv în cont, precum imaginea de profil sau numele. Administratorii și proprietarii platformei cota2.ro nu vor folosi datele profilelor sociale ale utilizatorilor în alte scopuri, decât cele pentru logare! Utilizatorii pot solicita ștergerea datelor cu caracter personal printr-un mesaj direct către administratori, folosind pagina de contact https://cota2.ro/contact