Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.10

Superbet

Traversăm o perioadă mai slabă din punct de vedere al rezultatelor pe site, însă aceste lucruri sunt inevitabile în activitatea noastră și avem nevoie de un declick care să ne readucă pe traiectoria potrivita, cea cu care am reușit să terminăm pe profit 22 din cele 29 luni de activitate. Pentru astăzi am pregătit un combo pe care vă invit să îl jucați cu miză medie.

Mergem întâi în Italia, acolo unde avem turneul de 125k de la Gaiba, turneu desfășurat pe iarbă, iar meciul ales este cel dintre Anca Todoni și Alycia Parks.  Anca Todoni este cel mai bun produs din noua generație de jucătoare din România, iar mulți o văd în viitorul apropiat în topul circuitului feminin. Anca este înaltă, servește foarte bine, are o deplasare bună în teren și pare că are toate atuurile necesare pentru marea performanță. Ea a progresat enorm în ultimul an și se apropie pas cu pas de top 100, acolo unde eu personal o vad pana la finalul anului. Vine aici intr-o formă excelentă, are recent titlu la Bari, iar în primul sau meci pe iarbă la profesioniști a trecut fără probleme de Bouzas Maneiro, o sportiva mult mai experimentata. De cealaltă parte, Alycia Parks este o sportivă mult mai consacrată, fost număr 40 mondial și câștigătoare de trofeu WTA, însă forma ei este groaznică. Înaintea acestui turneu avea 14 înfrângeri în ultimele 15 meciuri, iar aici a trecut greu de Siskova și Kalieva, meciuri în care a trimis 22 de duble greșeli. O vad favorită pe Todoni care dacă va reuși să returneze trasoarele Alyciei, vă câștiga ușor.

cota2.ro

La Berlin, intr-o partidă restantă de ieri, se întâlnesc Daria Kasatkina și Aryna Sabalenka. Kasatkina este în opinia mea și nu numai, jucătoarea de top cu cel mai slab serviciu din circuit. Fiind firava, ea nu reușește deloc să pună forță în lovituri, astfel că serviciul ei nu ii creează deloc avantaj, prin urmare meciurile sale fiind pline de break-uri. Sabalenka este fix la polul opus, una dintre cele mai puternice jucătoare la serviciu, cu lovituri ce ating deseori viteze văzute în circuitul masculin. Este clar că pe suprafața ultrarapida de la Berlin, Sabalenka are un mare avantaj și nu înțeleg de ce bookmakerii au pus atât de jos linia la asi. În ultimele 5 meciuri pe iarbă, Sabalenka a dat 37 de ași, doar în meciul cu Keys fiind sub linia propusa azi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anca Todoni vs Akycia Paris
Pronostic:
Victorie Todoni
Cota
1.55
Daria Kasatkina vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka peste 5.5 asi
Cota
2.00
Cota finala: 3.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro