Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.33

BETANO

Avem foarte multe turnee tari în această săptămână, turnee pe iarbă premergătoare Wimbledon si începem săptămâna cu un combo în care eu am încredere ridicată. Vedeți mai jos opțiunile mele de pariere și bineînteles pronosticurile, pe care vă invit să le jucați la Betano cu o miza moderată  

Sorana Cîrstea întra în scena la Birmingham, turneu unde acum doi ani ajungea pana în semifinale. Jucătoarea noastră născută la Târgoviște, se simte bine pe iarbă și mă aștept la un sezon solid pe această suprafață, mai ales că în ultimul an si-a îmbunătățit considerabil serviciul, lucru vital pe suprafețele rapide. Lin Zhu traversează o perioadă foarte slabă, are 7 infrangeri la rând, iar din luna februarie și pana acum, singura sportivă competitivă pe care a învins-o a fost Gracheva. Ea a debutat deja pe iarbă în 2024, fiind invinsa la Surbiton și Nottingham în primul tur, de două sportive modeste. Merg pe victoria Soranei.

cota2.ro

Mergem și la Londra pentru meciul dintre Rune si Thompson. Nu înțeleg de ce este atât de underrated Jordan în acest meci, el fiind un specialist al suprafețelor rapide, inclusiv iarbă. Australianul are inclusiv o finală pe această suprafață, anul trecut la Hertogenbosch, pe lângă alte titluri sau finale de nivel Challenger, la Surbiton ori Nottingham. Rune este evident jucătorul mai talentat, însă el a jucat puțin de-alungul carierei pe această suprafață și chiar dacă se va impune nu vad în niciun caz un meci ușor. Merg pe minim 10 game-uri Thompson.

La Halle ma îndrept către meciul dintre Sonego și Kecmanovic, meci pentru care am pregătit un pronostic special. Lorenzo continua să fie extrem de inconstant și este genul de sportiv care trece ușor de la partide mari la meciuri mediocre. Un singur lucru rămâne constant la el, serviciul exploziv prin care trimite mulți ași indiferent de suprafață. Kecmanovic este un sportiv cam de aceeași factura, de la care niciodată nu știi la ce să te aștepți și care te poate surprinde oricând. El preferă însă suprafețele ceva mai lente, fiind destul de imobil, în special din cauza kilogramelor în plus cu care confruntă. Ei s-au întâlnit anul acesta la Indian Wells, când Sonego a dat 12 asi in 2 seturi, iar în singura confruntare directa pe Iarbă, scorul asilor a fost 25-5 pentru italian. Cred ca Lorenzo poate depăși linia în acest meci pe care eu îl vad lung. 

Să avem succes și o săptămână cât și mai profitabilă

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lin Zhu vs Sorana Cîrstea
Pronostic:
Victorie Cîrstea
Cota
1.45
Holger Rune vs Jordan Thompson
Pronostic:
Thompson peste 9.5 game-uri
Cota
1.50
Miomir Kecmanovic vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Sonego 11 + asi
Cota
1.53
Cota finala: 3.33
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro