Ponturi Pariuri Fotbal România vs Ucraina

BETANO

Azi, de la ora 16:00, România debutează la Campionatul European din Germania! Primul adversar de la EURO 2024 va fi unul extrem de dificil pentru ”tricolori”: Ucraina!

Ucrainenii au ratat calificarea prin zona directă de preliminarii, dar barajele le-au adus lui Zinchenko și Dovbyk biletele pentru EURO 2024.

cota2.ro

  • Belgia - Slovacia, celălalt meci din Grupa E, se joacă tot azi, de la 19:00. Ziua la EURO este închisă de duelul care deschide Grupa F, Austria - Franța, de la 22:00.

Cu Belgia și Ucraina urcate în topul șanselor de calificare de pe primele două poziții, România trebuie să se autodepășească în acest debut de European dacă vrea să-și îndeplinească obiectivul: ieșirea din grupe!

O înfrângere în meciul cu Ucraina ar îngreuna aproape de imposibil șansele de a reuși calificarea, asta deși există opțiunea și prin cele mai bune locuri 3.

La casele de pariuri, situația este una cât se poate de clară: Ucraina este favorită la victorie, în timp ce un succes al României ar însemna, cel mai posibil, prima surpriză reală de la EURO 2024!

  • cote între 1,90 și 1,95 au ucrainenii la succes, în timp ce românii primesc valori apropiate și de 4,40.

După ce ne-a demonstrat că nu știe să atace pe absolut nimeni, naționala lui Edi Iordănescu va alege să se apere! Și, desigur, să spere că măcar vom avea șanse la 1-2-3 contraatacuri prin care viteza lui Mihăilă să ne ridice de pe scaune măcar o dată!

Pentru că România nu a propus niciodată un fotbal ofensiv în mandatul lui Edi Iordănescu, pariul nostru nu va avea legătură cu zona sufletească! Desigur, ne-am bucura să câștigăm, așa că nu vom anula alegerile de pe bilet cu succesul ”tricolorilor”, dar acest lucru e puțin probabil.

În acest bet-builder oferit de Betano am mers pe capacitatea ofensivă a Ucrainei, prin cele 5 șuturi pe care le așteptăm pe poarta lui, sperăm noi, Florin Niță! Mai apoi, pentru că e meci în care fazele fixe pot schimba fața neputinței în ambele tabere, suntem cu ochii și pe cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
România vs Ucraina
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Ucraina & Peste 8,5 cornere
Cota
3.40
Cota finala: 3.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro