Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

EURO 2024 a început cum nu se poate mai spectaculos! Germania - Scoția a fost 5-1, într-un meci în care a avut absolut de toate: goluri multe, penalty anulat de VAR, penalty acordat de VAR, gol anulat de VAR, cartonaș roș și un autogol.

Dacă asta a fost nebunia unei prime zile, atunci e clar că ne așteptăm la ceva tare și în ziua a 2-a de la EURO 2024. Pentru biletul nostru am ales 2 dintre cele 3 partide programate sâmbătă.

cota2.ro

  • Ungaria - Elveția, meci care începe la ora 16:00, și Spania - Croația, duel programat la ora 19:00, sunt primele două partide ale zilei și meciurile alese de noi pentru biletul de azi;
  • Ziua din Germania se închide cu meciul dintre Italia și Albania, de la ora 22:00.

Pentru duelul Ungaria - Elveția ne axăm pe faze fixe, capitol unde nu s-au înverzit biletele și la Germania - Scoția. Ungaria - Elveția e tipul de meci extrem de echilibrat, unde deși există o ușoară favorită, adică Elveția, rezultatul final ar putea avea orice semn.

Din acest motiv, așa cum am mai menționat aici, unde semnul final nu este clar și meciul poate să migreze oricând spre orice rezultat, mai bine asigurăm pariurile dintr-o altă zonă.

  • Ungaria a câștigat cu 3-0 ultimul test înainte de EURO, împotriva Israelului;
  • Elveția a izbutit doar o remiză, 1-1, în amicalul cu Austria;
  • În 2017 s-au întâlnit în ultimele meciuri oficiale directe, în preliminariile pentru Mondialul din 2018: Elveția a câștigat ambele dueluri, în mod spectaculos: 5-2 pe teren propriu și 3-2 în deplasare.

Meciul vedetă al zilei îl reprezintă, fără îndoială, confruntarea dintre Spania și Croația. O astfel de partidă s-ar putea regăsi lejer într-o semifinală de European sau Mondial, dar acum avem șansa s-o bifăm încă din a 2-a zi a Campionatului European.

Casele de pariuri s-au dus cu balanța înclinată spre Spania, văzută favorită, dar Croația încă este o națională extrem de puternică, asta deși jucătorii care au scris istorie în ultimii ani sunt pe final de carieră.

  • Înainte de Croația, Spania a câștigat clar ultimele 2 meciuri amicale, marcând de fiecare dată 5 goluri: 5-1 cu Irlanda de Nord și 5-0 cu Andorra;
  • Croația a avut alt meci de gală pentru a pregăti duelul cu Spania! Amical câștigat împotriva Portugaliei, scor 2-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ungaria vs Elveția
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.62
Spania vs Croația
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Spania
Cota
1.65
Cota finala: 2.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro