Ponturi Pariuri Tenis Hamad Medjedovic vs Alexander Bublik

Superbet

Am început perfect și vreau sa continuăm pe aceeași linie cu un pronostic de la Stuttgart, acolo unde se întâlnesc Hamad Medjedovic și Alexander Bublik. Vedeți mai jos avancronica.

Hamad Medjedovic este noua senzație a tenisului din Serbia, un tânăr de 20 ani apărut în prim plan în a doua jumătate a anului trecut. El a început 2023 în jurul locul 250 și este aproape după un an foarte bun sa pătrundă deja în top 100. Hamad a castigat 3 turnee Challenger, la Szekersfehervar, Matthausen și Mallorca, însă a ieșit cu adevărat în evidenta la NextGen, câștigând turneul Campionilor pentru tineri, asa cum este denumita competiția. Are victorii la nivel ATP cu Zhang, Lehecka, Thiem, Fokina ori Hanfmann, și a ajuns în 2 semifinale la Gstad și Astana. Sârbul este un jucător masiv care se bazează mult pe serviciu, trimițând de regulă mulți ași. În primul tur a trimis 25 asi cu Maroszan.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 17 ATP, unul dintre cei mai spectaculosi jucători din circuit. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Deși uneori pare că joacă exclusiv de plăcere, Kazahul face și performanță, având cucerite 4 titluri ATP, cel mai important chiar pe iarbă, la Halle. Atunci când este serios, pe rapide Bublik poate câștiga cu absolut orice jucător din circuit, însă este de asemenea genul care poate pierde cu oricine.

Bublik este foarte bun pe iarbă și mă aștept să facă un sezon solid pe această suprafață, însă meciul cu Medjedovic nu va fi în niciun caz ușor. El are deseori momente de black out și fluctuații enorme în joc, lucru care mă face să aleg acest pronostic special. Fiind primul meci pe iarbă mă aștept la multe duble greșeli în primul set și la destule șanse pentru sârb să facă măcar un break. Cota oferita de Superbet e prea bună.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hamad Medjedovic vs Alexander Bublik
Pronostic:
Medjedovic peste 0.5 break-uri în primul set
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro