Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETANO

Dam drumul la sezonul de iarbă, perfect pentru liniile speciale oferite de Betano, iar astăzi avem un combo ce sper să ne aducă profit. Vedeți mai jos propunerile mele.

Mpetshi Perricard este noua senzatie a tenisului din Franța, un uriaș de peste 2 metri care aduce mult cu jucători precum Isner, Opelka sau Karlovic. Evident arma sa principală este serviciul, trimițând o mulțime de ași. Suprafața ultrarapida de la Stuttgart i se pliază perfect, astfel francezul a trimis, atenție, 52 asi în cele doua meciuri din calificări. Musetti este un sportiv extrem de talentat însă destul de firav și indiferent de rezultatul meciului cred ca ii ca fi greu să blocheze trasoarele francezului.

cota2.ro

Duel australian pe iarba olandeza, iar acest pronostic, deși cota nu este foarte mare, mi se pare destul de ușor de bifat. Purcell trece printr-o perioadă slabă și pare uneori delăsător și extrem de apatic la retur. Din aceasta cauza el primește mulți ași, iar recent are un bilanț al asilor 7-10 cu Marchenko și 7-10 cu Squire, jucători cu serviciu mult sub Vukic. În ultimul meci direct a fost 5-1 la asi pentru Vukic intr-un singur set, iar în singurul meci pe iarbă a fost 7-0 pentru Vukic, ambele partide terminându-se cu abandonul lui Purcell. Vad un meci lung, cu puține break-uri, iar șansele ca Vukic să ajungă la 9 ași sunt mari.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lorenzo Musetti vs Giovanni Mpetshi Perricard
Pronostic:
Mpetshi Perricard 16 + asi
Cota
1.50
Max Purcell vs Aleksandar Vukic
Pronostic:
Vukic 9 + asi
Cota
1.60
Cota finala: 2.40
Profit: 11.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro