Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner

Superbet

Meciul vedetă de astăzi este cel dintre Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, cei mai buni jucători din tenisul masculin în acest moment. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 13 titluri ATP și peste 29 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. După titlul titlul de anul trecut de la Wimbledon a arătat totuși o scădere de formă, iar combinată cu accidentările repetate, i-au scăzut puțin încrederea în forțele proprii. Anul acesta a jucat puțin, dar are totuși titlu la Indian Wells, sferturi la Australian Open, Miami și Madrid. Aici a pierdut un singur set, cu De Jong, în rest obținând victorii la zero cu Wolf, Korda, Auger Alliasime si Tsitsipas.

cota2.ro

Jannik Sinner este cel mai în formă jucător din tenisul masculin, iar începând cu săptămâna următoare va fi noul lider mondial din circuit. Cu toții se întreabă dacă italianul va reuși să performeze și pe zgură, teoretic cea mai slabă performanță a sa, însă la cum a jucat până acum răspunsul a fost deja oferit. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 13 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Aici vine după o serie incredibilă, iar anul acesta are 32 victorii din 34 partide, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei. Aici a fost dominant și a pierdut la fel ca și adversarul său un singur set, trecând pe rand de Eubanks, Gasquet, Kotov, Moutet si Dimitrov.

Se întâlnesc cei mai buni jucători din noua generație, sportivi care vor domina circuitul în următorul deceniu si care probabil își vor disputa multe turnee de mare șlem. Îl vad favorit pe Carlos grație suprafeței, însă la cum a arătat Sinner în ultimul an pare aproape invincibil. În general meciurile dintre cei doi au fost extrem de spectaculoase și echilibrate și vad același deznodământ și astăzi. Presiunea este mare și nu cred că vom avea un câștigător detașat. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro