Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca U21 vs Norvegia U21

Superbet

Ziua de joi nu vine neapărat cu cele mai bune meciuri de pariat, dar, ca de fiecare dată, se găsește un meci în ofertă care să ne ofere încredere suficientă pentru a-l pune pe bilet.

De această dată ne-am oprit în zona partidelor amicale, dar nu la seniori, ci la tineret! Danemarca și Norvegia, în versiunile lor de U21, se luptă într-o partidă test care se desfășoară pe teren neutru.

cota2.ro

Ambele echipe vin după meciuri reușite în preliminariile pentru Campionatul European! Danemarca a câștigat cu Lituania, scor 3-0, în timp ce Norvegia s-a impus și ea fără emoții, 3-0 cu San Marino.

  • Danemarca U21 își conduce grupa de calificare la Europeanul de Tineret, cu Țara Galilor, Islanda, Cehia și Lituania completând ierarhia;
  • Norvegia U21 e abia a 3-a în grupa de calificare, după Italia și Irlanda, dar cu punctaj mai bun decât Letonia, Turcia și San Marino.

La nivelul reprezentativelor Under 21, Danemarca și Norvegia nu s-au mai întâlnit din 2003. În acea campanie de calificare, cele două echipe nordice și-au împărțit victoriile, fiecare grupare câștigând în fața propriilor fani: 2-0 pentru danezi și 3-0 pentru norvegieni.

  • 4 dintre ultimele 6 meciuri oficiale ale Norvegiei U21 au fost cu minimum 3 reușite;
  • 4 dintre ultimele 5 meciuri oficiale ale Danemarcei U21 au fost cu minimum 3 reușite.

Raportat la ultimul meci oficial disputat de cele două echipe, pariul ales de noi azi a fost îndeplinit doar de Norvegia. În meciul cu San Marino, norvegienii au marcat o dată în prima repriză și de alte 3 ori în partea secundă.

Dincolo, Danemarca a înscris de două ori în prima repriză a meciului cu Lituania și a închis tabela doar cu un singur gol marcat după minutul 46.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Danemarca U21 vs Norvegia U21
Pronostic:
Mai multe goluri în repriza a 2-a
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro