Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

BETANO

Continuăm pronosticurile de la Roland Garros cu doua meciuri în care favoriții ar trebui să se impună. Vedeți mai jos opțiunile mele de pariere.

Așa cum am anticipat Alexander Zverev face un turneu foarte bun și este la un singur pas de semifinale. El venea aici cu moralul la cote maxime după titlul de la Roma și pare din ce în ce mai aproape de forma sa maxima de dinainte de accidentare. Sascha este de mulți ani unul dintre cei mai buni jucători din circuit, finalist de mare șlem și câștigător la Turneul Campionilor, iar zgura este suprafața sa favorită. Aici a demonstrat multă tărie de caracter și a revenit atât în meciul cu Griekspoor cât și în cel cu Rune. Nu cred ca la acest moment De Minaur îl poate bate pe Zverev pe zgură, iar prin prezenta sa în sferturi pe cea mai slabă suprafață a sa cred ca și a depășit deja condiția. Inclusiv cu Medvedev, problemele fizice ale rusului au contat mult in rezultatul final.

cota2.ro

Sunt șanse mari ca pe tabloul feminin sa avem semifinale perfecte, cu primele 4 favorite în careul de ași. Aryna Sabalenka pare că a învățat să joace și pe zgură, teoretic suprafața ei cea mai slabă, si bookmakerii o vad favorită sa joacă a 3-a finală consecutivă cu Swiatek. Aryna este de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, dublă câștigătoare de mare șlem și fost lider mondial în 2023. Extrem de puternică, ea isi domină în primul rand fizic adversarele, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. Anul acesta are titlu la AO, finală la Brisbane și finale la Madrid si Roma luna aceasta. Aici nu a pierdut set cu Andreeva, Uchijima, Badosa și Navarro, arătând foarte bine. Mirra Andreeva este o sportivă de mare viitor, însă în meciurile cu Sabalenka de până acum nu a avut absolut nicio șansă. A pierdut 3-6, 1-6 anul trecut și 1-6, 4-6 anul acesta, de fiecare dată fiind dominată copios.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Alex De Minaur
Pronostic:
Victorie Zverev
Cota
1.45
Mirra Andreeva vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Sabalenka 2-0
Cota
1.55
Cota finala: 2.25
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro