Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

GetsBet

Cleveland Monsters și Hershey Bears sunt adversare în meciul trei din semfiinalele play-off-ului AHL, liga de hochei de gheață din America de Nord care servește drept principala ligă de dezvoltare pentru NHL. Meciul cu numărul 3 este programat miercuri, 5 iunie, de la ora 02:00.

Primele două partide au fost extrem de spectaculoase, ambele câștigate de Hershey Bears, scor 5-4 și 3-2. E adevărat că ambele partide s-au disputat pe terenul echipei din Pennsylvania. Cleveland Monsters va încerca să beneficieze de avantajul terenului propriu pentru a reintra în cărțile calificării în finală, dar nu va fi deloc ușor având în vedere că joacă împotriva campioanei en-titre din AHL. Ba mai mult, Bears au cele mai multe titluri NHL, 12 la număr.

cota2.ro

Cele două formații au oferit meciuri spectaculoase pe tot parcursul acestui sezon. Niciodată nu s-au înscris mai puțin de 4,5 goluri în meciurile directe.

Rezultate Cleveland Monsters - Hershey Bears, AHL, sezonul 2023-2024

  • 2-3
  • 4-5
  • 0-5
  • 3-6
  • 0-6
  • 2-5

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Cleveland Monsters - Hershey Bears o cotă de @1.33

Învingătoarea din prima finală va da piept în ultimul act cu câștigătoarea seriei dintre Milwaukee Admirals și Coachella Valley Firebirds. Meciul cu numărul 3 e programat miercuri, 5 iunie, de la ora 03:00.

Partida care se va juca pe terenul celor de la Milwaukee va începe de la scorul de 2-0 pentru Coachella Valley Firebirds, care au câștigat primele două meciuri disputate pe teren propriu. A fost 2-1 și 3-1 pentru Coachelal în primele două partide. Precauția a fost cuvântul de ordine pentru ambele echipe în acest play-off, mai ales acum, când sunt cu un pas în finala AHL.

În ultimele cinci meciuri disputate de Milwaukee Admirals, care a trecut în sferturi de Grand Rapdis Griffins, nu s-au înscris niciodată mai mult de 6,5 goluri.

În ceea ce o privește pe Coachella Valley Firebirds, doar într-unul din ultimele cinci meciuri s-a marcat de minim șapte ori. Este vorba de a doua partidă din sfertul cu Ontario Reigns, în care s-a impus cu scorul general de 3-0 (3-2, 5-3, 3-2).

Rezultate Milwaukee Admirals - Coachella Valley Firebirds, AHL, sezonul 2023-2024

  • 1-3
  • 1-2
  • 3-4
  • 1-2
  • 5-2

GetsBet oferă la pronosticul „Sub 6,5 goluri” pentru Milwaukee - Coachella Valley Firebirds o cotă de @1.47


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Cleveland Monsters vs Hershey Bears
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.33
Milwaukee Admirals vs Coachella Valley Firebirds
Pronostic:
Sub 6,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro