Ponturi Pariuri Fotbal România vs Bulgaria

FAVBET

România intră în linie dreaptă pentru Campionatul European din Germania, cu ultimele două partide amicale! Selecționata pregătită de Edi Iordănescu joacă azi, de la 21:30, împotriva Bulgariei, pe Stadionul ”Steaua”.

”Tricolorii” s-au descurcat excelent în preliminarii și au obținut calificarea la EURO 2024, dar naționala a arătat foarte rău în partidele de verificare din 2024.

cota2.ro

  • România s-a chinuit teribil pentru a obține o remiză cu Irlanda de Nord, scor 1-1;
  • Cel mai recent meci al echipei naționale a fost în Spania, contra Columbiei, acolo unde România s-a înclinat cu 3-2, asta după ce columbienii au avut 3-0 și au ratat multe alte șanse de a marca;
  • Acum, România va avea în față adversari pe care, măcar în teorie, ar trebui să-i domine, ca ultimă repetiție din punct de vedere ofensiv pentru turneul final.

Bulgaria are cea mai slabă generație din ultimii ani, iar campania de calificare la EURO 2024 a fost un adevărat fiasco pentru naționala vecină! Bulgarii au terminat ultimii în grupă, fără victorie, cu doar 4 puncte strânse în fața unor adversari precum Ungaria, Serbia, Muntenegru și Lituania.

Ultimul duel direct dintre România și Bulgaria a avut loc în 2015 și s-a terminat fix așa cum a și început: 0-0.

În mod normal, chiar dacă există ceva probleme de lot, România ar trebui să câștige acest duel, dar noi am preferat să mergem în zona selecțiilor speciale și să repetăm pariul câștigător de ieri, de la Germania - Ucraina.

Din păcate, nu prindem și acum o cotă la fel de mare ca la duelul de aseară, dar nici cota de azi nu este una de neglijat.

  • 10 cornere s-au executat la România - Columbia;
  • 6 cornere au fost la România - Irlanda de Nord;
  • 9 cornere au fost la meciul de debut al lui Edi Iordănescu pe banca României, cu Grecia. Reamintim această partidă pentru că a fost tot joc amical și pentru că a avut loc pe Stadionul ”Steaua”;
  • 17 cornere au fost la ultimul meci amical al Bulgariei, contra celor din Azerbaijan, 1-1.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
România vs Bulgaria
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro