Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.18

BETANO

Înaintăm în turneu și sita cerne, cei mai buni jucători din circuit fiind deja cu gândul la trofeu. Pentru azi vin cu un bilet foarte bun pe care vreau sa îl bifam.

Carlos Alcaraz este favoritul principal la titlu și mă aștept sa aibă evoluții din ce in ce mai bune. Deși a pierdut un set cu De Jong, el a fost în control permanent în primele 3 tururi, accelerând atât cât a fost nevoie pentru a trece mai departe. Felix Auger Alliasime este jucătorul meu favorit, însă în ultimul an a dezamăgit complet și a ieșit din prim plan. Acum pare în revenire de formă, dar a avut și mult noroc, atât abandonurile adversarilor cât și traseul lejer dându-i posibilitatea sa lege victorii. Zgura este cea mai slabă suprafață a sa, în primul rand pentru ca nu își poate pune in valoare serviciul si în al doilea pentru că in schimburile lungi are destule probleme de concentrare. Carlitos va domina schimburile si cred ca se va impune fără mari probleme.

cota2.ro

Doi dintre sportivii puternici la serviciu se întâlnesc pentru un loc în sferturile de finală. Deși a demonstrat ca știe să joace și pe zgură, Hurkacz pare ca a dezvoltat efectiv un complex în fata lui Dimitrov. Bulgarul a câștigat toate cele 5 întâlniri directe, indiferent de suprafață, formă sau nivelul la care meciul s-a disputat. Acum ii dau șanse chiar și mai mici să spargă gheata pentru că un big server asa cum este Hubert nu se poate exprima la nivel maxim. Merg pe Dimitrov.

O atmosferă ca pe stadioanele de fotbal a fost pana acum la meciurile disputate de Moutet, Corentin fiind favoritul ultrasilor francezi datorită temperamentului sau vulcanic și stilului său extrem de spectaculos. Aici nu ii dau șanse de victorie, însă cred ca îl poate enerva suficient pe Sinner astfel încât acesta să comită ceva greșeli. Jannik Sinner este cel mai în formă jucător din circuit, iar un serviciu secund moale este moarte sigura pentru francez. Linia de duble e mult prea jos chiar si pentru un meci scurt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger Alliasime vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Alcaraz 3-0
Cota
1.95
Hubert Hurkacz vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Victorie Dimitrov
Cota
1.78
Corentin Moutet vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 3.5 duble greșeli
Cota
1.78
Cota finala: 6.18
Profit: 41.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro