Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.37

BETANO

Vin cu un combo în care am încredere bună azi, două meciuri la cote mult peste valoarea lor reală.Vedeti mai jos pronosticurile mele de astăzi.

Mi se pare mult subestimată linia pe break-urile lui Musetti. Nole nu mai are siguranța de altădată la serviciu, iar Musetti este excelent la retur în această perioadă. Italianul si-a creat numai puțin de 11 șanse de break contra lui Monfils, un sportiv cu un serviciu de top. În acest an, ei s-au întâlnit la Monte Carlo, unde Musetti a avut 3 break-uri în 2 seturi. Cota pentru 3 break-uri obținute de Musetti este enormă în condițiile în care aștept un meci lung.

cota2.ro

La cum am văzut jucătorii pana acum, Alexander Zverev mi s-a părut sincer cu cel mai bun joc și îl creditez cu șanse mari la fazele finale. Sacha servește foarte bine, dar este excelent și la retur, iar zgura este una dintre suprafețele lui favorite. Griekspoor este un olandez care se bazează foarte mult pe serviciu, însă este destul de imobil, iar pe zgură nu își poate pune in valoare principala armă. După victorii la zero cu Nadal și Goffin, vad o victorie ușoară pentru neamț și astăzi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Lorenzo Musetti
Pronostic:
Musetti peste 2.5 break-uri
Cota
1.70
Alexander Zverev vs Tallon Griekspoor
Pronostic:
Zverev & sub 32.5 game-uri
Cota
1.98
Cota finala: 3.37
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro