Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.46

BETANO

Terninam a 21-a lună pe profit din 27 de activitate, iar după win-ul de ieri azi vă propun un bilet cu șanse bune de reușită în opinia mea. Vedeți în cele ce urmează propunerile mele.

Finalistă acum doi ani pe zgura de la Paris, Coco Gauff este genul de jucătoare de luat in calcul pentru fazele finale la absolut orice turneu. Jucătoarea din SUA vine aici din postura de a 3-a favorită, iar pana acum si-a respectat blazonul, trecând fără probleme de Avdeeva și Zidansek. Marea problemă a ei în ultima perioadă o reprezintă însă inconstanța la serviciu. După titlul de la US Open, Coco și-a schimbat stilul și a început să comită un număr enorm de duble. Ea conduce de altfel acest top mai putin dorit, având mai multe duble chiar și decât Parks ori Alexandrova. Automat, acest aspect duce și la mingi de break pentru adversare, iar Yastremska nu este o adversară slabă. Ele s-au întâlnit recent la Madrid, iar Yastremska a făcut 3 break-ui din 6 șanse. Cota este excelentă pentru repetarea acestui aspect este excelentă.

cota2.ro

Corentin Moutet pare cel mai în formă francez la această ediție de Roland Garros, a trecut lejer de Jarry și Shevchenko, iar susținut frenetic de fanii prezenți la meci, îl vad mare favorit si in meciul cu Ofner. El este extrem de talentat, iar dacă va reuși sa își controleze temperamentului vulcanic, vă urca cu siguranță in clasament. Ofner a stat 8 ore pe teren in primele 2 tururi, a câștigat în super tie-break cu Atmane și Baez și nu ii dau șanse azi. Cred că austriacul nu va rezista fizic jocului variat impus de Corentin și va pierde la minim 2 seturi diferență.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Dayana Yastremska
Pronostic:
Yastremska peste 2.5 break-uri
Cota
2.10
Corentin Moutet vs Sebastian Ofner
Pronostic:
Moutet -1.5 seturi
Cota
1.65
Cota finala: 3.46
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro