Ponturi Pariuri Hochei Florida Panthers vs New York Rangers

Mozzart

Meci așteptat cu sufletul la gură în această noapte, în NHL, de către toți fanii hocheiului. Florida Panthers și New York Rangers se înfruntă în meciul cu numărul 4 din semifinalele play-off-ului NHL. Partida din Amerant Bank Arena e programată miercuri, 29 mai, de la ora 03:00.

Gazdele trebuie să câștige pentru a echilibra balanța și a rămâne în cărți pentru un loc în marea finală. Momentan, scorul este 2-1 pentru New York Rangers. Și acest duel din play-off se joacă pe sistemul „Best of 7”. „Panterele” au câștigat primul meci al seriei, scor 3-0, chiar la New York, dar le-au cedat pe următoarele două, scor 1-2 și 4-5. Ambele formații sunt mari favorite la câștigarea trofeului „Stanley Cup”, dacă vor ajungea în marea finală. În celălalt duel din penultimul act se luptă Dallas Stars și Edmonton Oilers. Acolo, texanii conduc cu 2-1.

cota2.ro

Până în semifinale, Florida Panthers a trecut în optimi de Tampa Bay Lightning, scor 4-1, și, în sferturi, de Boston Bruins, scor 4-2. De cealaltă parte. parcursul lui New York Rangers a fost unul similar, victorii cu Washington Capitals, în optimi, 4-0, și cu Carolina Hurricanes, în sferturi, scor 4-0. Echipele antrenate de Paul Maurice, respectiv Peter Laviolette au fost adversare și în sezonul regulat al Conferinței de Est. Acolo, Panthers au terminat pe ultima treaptă a podiumului, la patru lungimi de liderul NYR.

Până la confrunarea din această noapte, cele două formații s-au întâlnit de șase ori, raportul victoriilor fiind 3-3.

Rezultate Florida Panthers - New York Rangers, sezonul 2023-2024

  • 4-5
  • 1-2
  • 3-0
  • 3-4
  • 4-2
  • 4-3

Similitudinile continuă când vine vorba despre cele două echipe și când vine vorba despre trofeul Stanley Cup. Ambele au câte 4 titluri în palmares. Diferența este însă că Florida Panthers este campioana en-titre, în timp ce New York Rangers nu a mai ieșit campioană NHL din 1994!

Gazdele mai au un avantaj pentru partida din Amerant Bank Arena. Au tot lotul la dispoziție, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe serviciile lui Jimmy Vesey, accidentat.

Mozzart oferă la pronosticul „1 solist” pentru Florida Panthers - New York Rangers o cotă de @1.95

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Florida Panthers vs New York Rangers
Pronostic:
1 solist
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro