Ponturi Pariuri Fotbal Csikszereda vs Dinamo

Superbet

Azi, de la 20:00, aflăm ultima echipă care completează SuperLiga pentru sezonul 2024 / 2025. Csikszereda primește vizita lui Dinamo, în returul barajului de menținere / promovare în prima ligă. În tur, la București, Dinamo s-a impus cu 2-0 și pornește cu prima șansă.

De fapt, trupa lui Kopic pleacă din pole-position la Miercurea Ciuc nu doar datorită avantajului luat pe Arena Națională, ci și pentru că diferența de valoarea dintre bucureșteni și ciucani a fost una evidentă.

cota2.ro

Totuși, elevii lui Ilyeș au ratat câteva șanse importante de gol, așa că Dinamo va trebui să gestioneze bine returul din această seară dacă nu vrea să-și complice puternic existența. După o prima repriză nulă la București, dinamoviștii au gestionat mult mai bine partea secundă și au reușit să câștige, grație ”dublei” lui Politic.

La Miercurea Ciuc, pentru gazde va fi meci de totul sau nimic, dar e greu de crezut că Csikszereda o poate înghesui pe Dinamo într-un asediu total. Pare un meci în care se vor marca multe goluri, dar și o dispută în care ”câinii” își vor arăta colții mai mult pe contraatac.

  • Când o întâlnește pe Dinamo pe teren propriu, Miercurea Ciuc nu pierde! În Cupa României, Csikszereda provoca o mare surpriză în sezoanele trecute, când elimina trupa lui Mircea Rednic la penalty-uri;
  • De asemenea, când au împărțit aceeași ligă, cea secundă, Csikszereda și Dinamo s-au anihilat reciproc pe terenul ciucanilor, scor 0-0.

Pentru pariul de azi ne bazăm pe lipsa de productivitate din atacul celor două formații. Gruparea din Harghita a avut probleme mari în playoff-ul Ligii a 2-a, reușind să câștige, surprinzător, doar în fața Corvinului în ultima perioadă.

În același timp, la Dinamo sunt deja cunoscute minusurile din atac, bucureștenii suferind la capitolul ofensiv pe toată durata sezonului curent.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Csikszereda vs Dinamo
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro