Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.37

Superbet

Zizou Bergs și Clement Chidekh se înfruntă în primul tur al calificărilor de la Roland Garros. Belgianul Zizou Bergs (24 de ani) este în cel mai bun moment al carierei. A ajuns pe locul 102 mondial și a fost foarte aproape să obțină un bilet direct pe tabloul principal de la Roland Garros. Mai are în carieră 3 prezențe la turneele de Grand Slam, eliminări în primul tur la Australian Open (2023, 2024) și Wimbledon (2022). Bergs are un sezon bun pe zgură. A câștigat challangerul de la Tallahassee și a jucat finala la Sarasota.

Francezul Clement Chidekh nu a fost niciodată mai sus de poziția 265 în ierarhia mondială. A ajuns în calificările de la Roland Garros datorită unui wild card. E prima astfel de șansă din carieră, una mare pentru un jucător de 22 de ani obișnuit doar cu turneele de nivel inferior.

cota2.ro

• e primul meci direct între Zizou Bergs și Clement Chidekh

• în carieră, Clement Chidekh are o singură prezență pe tabloul principal al unui turneu ATP, unul mic, de 250 de puncte, la Montpellier. Pierdea în primul tur la ediția de anul trecut

• Zizou Bergs a câștigat 3 turnee de nivel challanger pe zgură în carieră

• Zizou Bergs a câștigat 79% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu pe zgură în carieră.

Pe Superbet, victoria lui Zizou Bergs are cota @1.28.

-----------------------

Cristina-Andreea Mitu și Leolia Jeanjean se înfruntă în primul tur al calificărilor de la Roland Garros. Andreea Mitu (32 de ani) a lipsit din circuit aproape un an, perioadă în care a devenit mamă. Sportiva din București nu a revenit la nivelul maxim al carierei, din 2015, când ocupa locul 68. Acum este clasată pe 230 și a ales să se axeze în principal pe proba de dublu. Rezultatele din sezonul de zgură nu sunt tocmai încurajatoare. Nu a legat două victorii la niciuna dintre competițiile la care a luat startul. 

Leolia Jeanjean a fost cea mai bună junioară a Franței, considerată un talent unic în generația ei. Accidentarea suferită la genunchi, la vârsta de 14 ani, i-a oprit ascensiunea. Încheietura încă îi funcționează, iar din când în când leagă rezultatele mari. La ediția din 2022 de la Roland Garros a ajuns în turul 3, eliminând-o pe Karolina Pliskova, fost lider mondial. A fost prezentă pe tabloul principal și la Australian Open și US Open. 

• Andreea Mitu și Leolia Jeanjean s-au înfruntat o dată în carieră, la W80 Oeiras, în 2022. Românca s-a impus la capătul unui meci maraton, scor 6-3, 4-6, 7-6(8) 

• Leolia Jeanjean a câștigat un turneu ITF în carieră pe zgură, la Sibenik, în 2021

• Leolia Jeanjean a jucat calificări și la Australian Open anul acesta. A trecut de toate cele 3 tururi și a ajuns pe taboul principal

• 143 este locul ocupat de Leolia Jeanjean în acest moment. Mitu e pe 230.

Pe Superbet, cota pentru minim 1 set Leolia Jeanjean este @1.36.

---------------------------

Sara Errani și Ann Li se înfruntă astăzi în primul tur al calificărilor de la Roland Garros. Sara Errani, fost număr 5 mondial în 2013, încearcă să se reinventeze la vârsta de 37 de ani. În 2017 a fost suspendată pentru dopaj și a luat o pauză lungă din tenis. Revenirea în circuit a fost anevoioasă. Au existat și scene comice, în care italianca pur și simplu se chinuia să trimită mingea peste fileu din serviciu. Nici deplasarea nu mai este aceeași, condiția fizică e tot mai precară. În ultima vreme s-a concentrat tot mai mult pe proba de dublu. Tocmai a reușit o superperformanță, campioană la Roma alături de Jasmine Paolini. 

Ann Li juca finala junioarelor la Wimbledon la vârsta de 17 ani. Americanca are un serviciu peste medie și a continuat ascensiunea și la senioare. A ajuns până pe locul 44 mondial și are cel puțin câte un tur 2 la fiecare turneu de Grand Slam. Are în palmares și un turneu WTA câștigat, la Tenerife, în 2021. În pregătirea pentru actuala ediție de Roland Garros a arătat bine, a legat câteva victorii și a ajuns în semifinalele turneului W100 de la Bonita Springs. 

• Sara Errani a fost spulberată în ultimul meci, în turul secund la Roma. A pierdut 0-6, 2-6 cu Elina Svitolina

• 7-4 este bilanțul lui Ann Li în meciurile jucate pe zgură anul acesta

• Anul trecut, Errani a fost eliminată în turul secund la Roland Garros, eșec 3-6, 0-6 în fața Irinei Begu.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de +5.5 game-uri Ann Li este @1.36. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zizou Bergs vs Clement Chidekh
Pronostic:
1
Cota
1.28
Andreea Mitu vs Leolia Jeanjean
Pronostic:
minim un set Jeanjean
Cota
1.36
Sara Errani vs Ann Li
Pronostic:
Ann Li +5.5 handicap game-uri
Cota
1.36
Cota finala: 2.37
Profit: 9.59
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro