Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs FC Voluntari

Superbet

Botoșani și Voluntari se întâlnesc într-o partidă capitală în lupta pentru salvarea de la retrogradare! În acest moment, Botoșani e pe locul 12, primul deasupra liniei, cu 24 de puncte, în timp ce Voluntari e un loc mai jos, pe 13, poziție de baraj, cu 23 de puncte.

Sunt ultimele 2 etape, iar un succes ar reprezenta o gură imensă de oxigen, în timp ce un eșec ar putea s-o condamne pe pierzătoare direct la retrogradare.

cota2.ro

Poli Iași și Dinamo sunt echipele de pe locurile 16 și 15, locuri direct retrogradabile, iar ambele formații au câte 21 de puncte. Alături de Voluntari, pe loc de baraj se află acum FCU Craiova, cu 22 de puncte.

  • Dintre echipele din subsolul clasamentului, FC Botoșani este în cea mai bună formă: trupa lui Bogdan Andone, suspendat pentru acest duel, are 3 victorii în ultimele 4 etape + 1 rezultat de egalitate;
  • Această prestație a dus-o pe Botoșani de pe ultimul loc până deasupra liniei, iar un succes azi, cu Voluntari, ar putea să însemne salvarea de la retrogradare directă, în funcție de celelalte rezultate.

Ultimul meci direct a fost unul spectaculos și dramatic pe toate planurile! S-a terminat 3-3, cu răsturnări de scor, dar și cu multe cartonașe galbene și roșii: s-au acordat 9 cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii!

În plus, am avut parte și de un penalty ratat în minutul 90+8!

Partida de azi este arbitrată de o brigadă condusă la centru de Sebastian Colțescu, iar dacă ținem cont de miza imensă pusă în joc, atunci ne putem da seama clar că va fi un meci cu multă agresivitate.

Pot fi o soluție și pariurile pe faulturi, pe faze fixe, dar noi alegem să fim cu ochii pe cartonașe, așteptând un Sebi Colțescu exact ca pe vremuri :)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Botoșani vs FC Voluntari
Pronostic:
Peste 6,5 cartonașe
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro