Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Andrey Rublev

UNIBET

Am ajuns in semifinale la Madrid, iar azi vă propun un pronostic pentru meciul zilei, cel dintre Taylor Fritz și Andrey Rublev. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere.

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 6 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, iar la Munchen a pierdut în finala cu Struff. Aici a servit foarte bine și a trecut de Darderi, Baez, Hurkacz și Cerundolo oferind doar 4 șanse de break adversarilor în tot turneul.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 8 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong, insa aici venea după o perioada agitată cu 4 înfrângeri consecutive. A trecut pe rând de Bagnis, Fokina, Griekspoor și Alcaraz.

Acum un an a avut loc singura întâlnire directă pe zgură între cei doi sportivi, tot în semifinalele unui turneu Masters, la Monte Carlo, iar Rublev a câștigat meciul și turneul. Andrey este clar un jucător de moral, iar victoria cu Alcaraz îl va face sa joace din ce în ce mai bine. Pe zgură rusul ar fi fost oricum favorit în fata lui Fritz, americanul fiind mai degrabă un jucător de hard, mai imobil și nu foarte bun în schimburile lungi. Merg pe tenacitatea și agresivitatea lui Rublev.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Taylor Fritz vs Andrey Rublev
Pronostic:
Rublev -2.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro