Ponturi Pariuri Tenis Rafael Nadal vs Jiri Lehecka

BETANO

Spaniolul Rafael Nadal și cehul Jiri Lehecka se înfruntă diseară, după ora 22:30, în optimile de finală ale turneului ATPs de la Madrid. Ajuns la 37 de ani și măcinat de accidentări, Nadal forțează un ultim sezon în care să își bucure fanii. La Madrid, pe zgura unde a scris istorie în atâtea rânduri, Rafa a arătat bine. I-a predat o lecție tânărului Darwin Blanch, scor 6-1, 6-0, s-a răzbunat pe Alex de Minaur, apoi a eliminat un specialist al suprafeței roșii, pe Pedro Cachin. Atmosfera la meciurile ibericului e desprinsă din alte sporturi. O veritabilă coridă, scene văzute în tribunele unui River - Boca. Mii de oameni în picioare, ovaționând fiecare forehand și purtând cu „oleuri” fiecare urcare la fileu. Iar Rafa se hrănește din asta. A declarat în cea mai recentă conferință că se simte tot mai bine. Fizic e ok, nu are dureri, iar moralul se întărește cu fiecare reușită.

Jiri Lehecka va avea de înfruntat diseară nu doar cel mai mare „zgurist” din toate timpurile, dar și tribuna potrivnică. Cehul în vârstă de 22 de ani, ocupantul locului 31 mondial, nu este obișnuit să joace pe astfel de scene. Are în palmares un singur titlu, la Adelaide, în 2024, dar pe hard. La actuala ediție de la Madrid, Jiri a trecut de Hamad Medjedovic și de Thiago Monteiro, în minimum de seturi. În turul precedent a stat două ore pe teren, un meci epuizant. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului dintre Rafael Nadal și Jiri Lehecka:

• Rafael Nadal a câștigat de 5 ori turneul de la Madrid

• 83% este procentajul victoriilor lui Rafael Nadal pe zgura de la Madrid

• Nadal și Lehecka nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial

• Nadal a avut o frecvență remarcabilă a primului serviciu în meciul din turul precedent, 78%. A fost și foarte agresiv, 35 de lovituri direct câștigătoare

• în comparație, Lehecka a avut o frecvență de 65% și doar 22 de lovituri câștigătoare în ultimul meci

• 63 de turnee a câștigat Rafael Nadal pe zgură în carieră. 

Cota pentru victoria lui Rafael Nadal și peste 21.5 game-uri în meci este @2.92. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Jiri Lehecka
Pronostic:
1 & Peste 21.5 game-uri
Cota
2.92
Cota finala: 2.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro