Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.19

Superbet

Hai sa continuăm pronosticurile de la Madrid, iar pentru astăzi avem un combo frumos care să ne asigure o nouă lună terminată cu profit. Vedeți în cele ce urmează opțiunile mele de pariere bazate pe jucătorii cu cel mai bun procentaj de victorii pe zgură din întreg tenisul mondial.

Iga Swiatek este principala favorită a turneului și a fost imperială până acum, pierzând doar 7 game-uri in două partide. Deși este încă tânără, Iga Swiatek domină tenisul feminin de aproximativ 2 ani, perioada în care a câștigat numai puțin de 18 titluri, dintre care 3 de mare șlem( 2x Roland Garros, US Open) și Turneul Campioanelor. Poloneza este o jucătoare completă, bună pe toate suprafețele, cu o constanță incredibilă în joc. Anul acesta si-a trecut deja în palmares trofee la Doha și Indian Wells, a câștigat toate meciurile de la United Cup, iar la Dubai a ajuns in semifinale. Suprafața ei favorită este zgura, acolo unde are un bilanț de victorii ireal, pierzând doar 5 meciuri din ultimele 50 disputate. Sara Sorribes Tormo este sportiva din top 100 cu cel mai slab serviciu, astfel că nu vad cum ar putea să o pună în dificultate pe Iga.

cota2.ro

Rafael Nadal este cel mai bun zgurist din istorie, o legendă a acestei suprafețe și evident unul dintre numele care au marcat pentru totdeauna sportul alb. Cel mai probabil el se afla la ultimul sau an în circuit și încearcă să revină la cel mai înalt nivel înainte de turneul său favorit, Roland Garros. Rafa a impresionat în primele două tururi, când i-a cedat doar un game tânărului Blanch, iar apoi si-a luat revanșa împotriva lui Alex De Minaur, cel care l-a învins la Barcelona. Azi are un meci la îndemână, împotriva lui Pedro Cachin, un sportiv care înainte de acest turneu avea 15 infrangeri consecutive. Deși este un zgurist clasic și i-a eliminat pe traseu pe Ofner și Tiafoe, nu vad cum Cachin s-ar putea opune entuziasmului cu care Rafa a revenit, mai ales ca întreaga arenă va fi de partea spaniolului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rafael Nadal vs Pedro Cachin
Pronostic:
Victorie Nadal 2-0
Cota
1.65
Iga Swiatek vs Sara Sorribes Tormo
Pronostic:
Iga Swiatek sub 12.5 game-uri
Cota
1.33
Cota finala: 2.19
Profit: 11.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro