Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

BETFAIR EXCHANGE

Multe meciuri astăzi la Madrid, iar eu mi-am îndreptat atenția către doua partide de pe tabloul feminin în care am încredere ridicată. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Deși este încă tânără, Iga Swiatek domină tenisul feminin de aproximativ 2 ani, perioada în care a câștigat numai puțin de 18 titluri, dintre care 3 de mare șlem( 2x Roland Garros, US Open) și Turneul Campioanelor. Poloneza este o jucătoare completă, bună pe toate suprafețele, cu o constanță incredibilă în joc. Anul acesta si-a trecut deja în palmares trofee la Doha și Indian Wells, a câștigat toate meciurile de la United Cup, iar la Dubai a ajuns in semifinale. Suprafața ei favorită este zgura, acolo unde are procentaje de victorii comparabile doar cu Nadal, astfel că evident este mare favorită aici și chiar la trofeu. Xiyu Wang este o sportivă medie, care foarte rar reușește surprize și în general pe hard. Aici vad un meci dominat autoritar de liderul mondial și o victorie categorică.

cota2.ro

Ons Jabeur nu se regăsește și după mult timp este foarte aproape să părăsească top 10 WTA. Nu trebuie sa uitam însă, că jucătoarea din Tunisia este dublă finalistă de mare șlem și este o prezență constantă în topul circuitului în ultimii ani și indiferent de perioada mai slabă prin care trece, valoarea sa este indiscutabila. Aici are un traseu destul de bun si poate ajunge în fazele finale. Schmiedlova este o jucătoare în creștere, în primul tur a batut-o ușor pe Kenin, însă ea este emotiva și de obicei clachează în meciurile contra favoritelor. Nu cred că Ons poate avea emoții aici.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Iga Swiatek vs Wang Xyi.
Pronostic:
Sub 18.5 game-uri
Cota
1.55
Anna Karolina Schmiedlova vs Ons Jabeur
Pronostic:
Jabeur -3.5 game-uri
Cota
1.50
Cota finala: 2.33
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro