Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Sheffield United

BETFAIR EXCHANGE

MANCHESTER UNITED - SHEFFIELD UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Sheffield United, intr-un duel restanta din etapa cu numarul 29, din Premier League.

”Diavolii” vin dupa o calificare cu mari emotii in ultimul act al FA Cup, contra celor de la Coventry, meci decis intr-un final la loviturile de departajare, asta desi Manchester United conducea cu 3-0 inaintea ultimei jumatati de ora, din timpul regulamentar. Pe ”Old Trafford” a inceput sa se vehiculeze numele lui Thomas Tuchel, avand in vedere ca strategia propusa de Ten Hag si evolutiile echipei au fost cu mult sub asteptari, in acest sezon. Fara victorie in ultimele trei etape de campionat si cu o evolutie jalnica, in special a liniei defensive, Manchester United nu e favorita certa in aceasta seara si nu mare ar fi mirarea daca ar pierde punct sau puncte. 

cota2.ro

Sheffield United e ca si retrogradata in Championship, dupa un sezon pe prima scena a fotbalului din Anglia in care a reusit sa bifeze doar trei victorii. Trupa lui Chris Wilder a reusit sa castige un singur meci din ultimele 13 disputate, 3-1 contra celor de la Luton Town, o alta formatie care trage serios sa evite retrogradarea. Sheffield United a reusit sa marcheze de 8 ori in ultimele 6 deplasari, o data chiar pe ”Anfield”, in infrangerea suferita contra ”cormoranilor”, scor 1-3. La ultima vizita pe ”Old Trafford”, ”The Blades” a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, gratie unui gol reusit de Oliver Burke in minutul 74, la doar 4 minute de la intrarea sa pe teren. 

In ultimele trei meciuri directe au marcat ambele formatii, iar Manchester United a reusit sa se impuna de doua ori, de fiecare data la limita. In tur s-au impus cu 2-1, dupa un gol reusit de Dalot in minutul 77, asta dupa ce nu au excelat prea mult pe plan ofensiv, tinand cont totusi ca joaca in fata unei echipe mult mai slab cotata din punct de vedere valoric si nu numai. In ultimele cinci dueluri directe s-au marcat cel putin trei goluri, iar un deznodamant asemanator nu este exclus nici astazi, mai ales ca echipa gazda are nevoie de un joc bun, pentru a face uitata calificarea rusinoasa in Finala FA Cup.

Unul dintre jucatorii care mi-au atras atentia este Ben Osborn, fundasul stanga al celor de la Sheffield United, care evolueaza si in linia mediana, atat in banda cat si in centru, fiind astfel unul dintre jucatorii polivalenti ai lui Chris Wilder. Osborn nu e un jucator dur, insa in meciurile de pe teren strain din acest sezon de Premier League a avut mereu probleme cu adversarii care detin o viteza superioara, inregistrand astfel o medie de 1.30 faulturi comise per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, in ultimele 5 deplasari a faultat de 5 ori, asta desi doar in trei dintre aceste dueluri a fost integralist.

Ben Osborn o sa aiba parte de adversari dificili pe acel flanc, iar aici vorbim in special de Garnacho si Antony, doi ”wingeri” cu o viteza excelenta si cu un dribling foarte bun. Ben Osborn are multe puncte ”forte”, insa principalul lui punct ”slab” este disciplina, acesta comentand de multe ori deciziile arbitrilor. Pustiul englez e anuntat titular de presa din Anglia in acest joc este dificil de crezut ca poate incheia meciul fara sa comita vreun fault comis, tinand cont ca 75% din atacurile celor de la Manchester United, in meciurile de pe teren propriu, se dezvolta pe flancuri.

Pe Betfair Exchange avem o cota de 1.99 pentru un fault comis de Ben Osborn, o cota nemaipomenita si foarte valoroasa, in conditiile in care la alte case de pariuri o gasim chiar sub 1.40. Sheffield este o formatie care are probleme majore in a se apara impotriva jucatorilor cu tehnica peste medie, lucru observat foarte clar si in deplasarea de pe ”Anfield”, atunci cand ”cormoraniii” au inregistrat peste 100 de atacuri periculoase. Nu cred ca United poate realiza aceste cifre, insa consider ca se pot apropia de ele, iar in jocul de astazi, impotriva ”lanternei rosii”, pot face un meci consistent din punct de vedere ofensiv.

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Sheffield United este ”Ben Osborn 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.99, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Sheffield United
Pronostic:
Ben Osborn 1+ faulturi comise
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro