Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Casa Pariurilor

ARSENAL - CHELSEA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Emirates Stadium”, Arsenal primeste vizita celor de la Chelsea, intr-un meci restanta din cadrul rundei cu numarul 29, din Premier League.

Arsenal se afla pe prima pozitie in Premier League, la egalitate de puncte cu cei de la Liverpool, insa cu un golaveraj mai bun. Ambele formatii au insa un meci mai mult disputat decat Manchester City, echipa care are doar cu un punct mai putin decat acestea si care depinde doar de ea in aceasta lupta pentru suprematie. Eliminata din UEFA Champions League, Arsenal s-a impus in ultimal runda pe ”Molineux”, scor 2-0, gratie reusitelor semnate de Trossard (min. 45) si Odegaard (min. 90+5). La ultimul joc disputat pe propriul teren, ”tunarii” au cedat surprinzator in fata celor de la Aston Villa, scor 0-2, dupa doua reusite ale oaspetilor bifate de Bailey si Watkins, in ultimele 10 minute ale jocului.

cota2.ro

Chelsea vine dupa eliminarea din semifinalele FA Cup, acolo unde a intalnit-o pe Manchester City, formatie care cu trei zile inainte jucase 120 de minute contra celor de la Real Madrid, in sferturile de finala ale UEFA Champions League. Acest esec a intrerupt seria ”albastrilor” de 8 meciuri consecutive fara infrangere, in care au reusit sa marcheze cel putin doua goluri. Trupa lui Pochettino a marcat numai putin de 8 goluri in ultimele 4 deplasari din Premier League, bifand o victorie si trei rezultate de egalitate. Chelsea a marcat cel putin un gol in 19 din ultimele 20 de etape, iar in acest sezon au reusit sa inregistreze o medie impresionanta de 1.97 goluri marcate per meci.

In 4 din ultimele 5 meciuri directe s-au marcat cel putin patru goluri, iar in 6 din ultimele 7 dispute de pe ”Emirates” s-au inregistrat cel putin trei goluri. Partida tur de pe ”Stamford Bridge” s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, meci in care Chelsea a condus cu scorul de 2-0 pana in ultimul sfert de ora, atunci cand Declan Rice si Leandro Trossard reuseau sa puncteze pentru ”tunari” in minutele 77, respectiv 84 si sa aduca un punct in contul acestora. Chelsea a fost invinsa clar la ultimele doua vizite de pe ”Emirates”, incasand numai putin de 7 goluri si reusind sa puncteze doar o singura data. Anticipez si astazi un joc la fel de disputat, iar din punctul meu de vedere, golurile nu au cum sa lipseasca.

Pontul meu pentru meciul Arsenal - Chelsea este ”Peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.54, disponibila pe Casa Pariurilor.

FC BOTOSANI - DINAMO BUCURESTI

In acesta seara, de la ora 19:30, pe ”Stadionul Municipal”, FC Botosani primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Play-Out-ul Superligii. 

Moldovenii au pierdut doua puncte importante in runda precedenta, contra celor de la Hermannstadt, fiind egalati in prelungiri de sibieni, in urma unui gol superb reusit de Negut. Trupa lui Andone e nevoita sa se impuna astazi, daca vor sa aiba sanse pentru salvarea de la retrogradare si asta pentru ca in ultimele trei runde au deplasari dificile la Ploiesti si Galati, inclusiv un meci pe teren propriu cu Voluntari, o adversara care se afla si ea in lupta pentru evitarea retrogradarii. FC Botosani s-a impus in fata celor de la Politehnica Iasi, respectiv FCU Craiova 1948, in ultimele doua jocuri de pe teren propriu, marcand numai putin de 6 goluri.

Dinamo Bucuresti a pierdut si ea doua puncte importante in jocul cu FCU Craiova, fiind egalata de Blanuta in minutul 90 al jocului, asta dupa ce in urma cu doua runde a castigat cu mult noroc in fata celor de la Politehnica Iasi, gratie unei reusite semnate de Bani, in prelungirile acelei partide. ”Cainii” au doar un succes in ultimele 5 partide, iar un rezultat negativ in aceasta seara nu ar pica deloc bine, mai ales ca in runda precedenta au meci cu FC Voluntari, echipa care se afla la trei puncte distanta de locurile care duc direct in liga secunda. Pe teren strain, Dinamo are un parcurs ”horror”, in ultimele 8 etape, bifand o victorie, doua remize si cinci infrangeri, patru dintre ele fara gol marcat. 

Meciurile directe dintre cele doua formatii au avut mereu goluri, insa s-au comis si foarte multe faulturi de ambele parti, iar centralii au acordat foarte multe avertismente, inclusiv eliminari. Mai precis, in ultimele 5 meciuri directe s-au acordat numai putin de 39 de cartonase galbene, inregistrandu-se o medie de aproximativ 7.8 per meci. Jocul de astazi o sa fie condus de George Gaman, un arbitru care acorda foarte usor cartonase galbene si care in ultimele 10 meciuri arbitrate a acordat numai putin de 7 cartonase rosii. Ma astept la multe avertismente si consider ca echipa gazda o sa incaseze cel putin doua, in conditiile in care se claseaza pe locul 3 la capitolul ”cartonase galbene primite”, respectiv pe locul 2 la capitolul ”faulturi comise”, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul FC Botosani - Dinamo Bucuresti este ”FC Botosani primeste minim doua cartonase galbene”, la o cota de 1.36, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.54
FC Botosani vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
FC Botosani primeste minim doua cartonase galbene
Cota
1.36
Cota finala: 2.09
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro