Ponturi Pariuri Fotbal Nordsjaelland vs Aarhus

GetsBet

Nordsjaelland - Aarhus este partida care încheie etapa a 26-a din campionatul Danemarcei (SuperLiga - Championship Ground). Confruntarea are loc luni, 22 aprilie, de la ora 20:00.

Fosta adversară a FCSB-ului din preliminariile Conference League are toate motivele să spere la câștigarea celor trei puncte. Gazdele sunt în urmărirea ocupantei locului 3, FC Copenhaga. Doar trei puncte o despart pe Nordsjaelland de formația din capitala Danemarcei. Formația antrenată de Johannes Hoff Thorup are motive să spere că se va impune în partida de pe teren propriu și datorită formei de moment. Are trei victorii la rând în campionat, ultima, etapa trecută, în deplasarea de la Silkeborg, scor 1-0. De altfel, în ultimele cinci partide din SuperLiga, Nordsjaelland a făcut un singur pas greșit, egalul de acasă cu Randers, scor 1-1, înregistrat pe 17 martie. Înainte de victoria cu Silkeborg, echipa lui Thorup a învins două echipe situate deasupra ei, pe FC Copenhaga (2-1) și pe Midtjylland (3-2).

cota2.ro

De cealaltă parte, Aarhus a scăpat de grijile retrogradării în acest an și nu mai are niciun obiectiv palpabil. Este pe locul 5 în play-off, cu 38 de puncte, 8 mai puține decât Nordsjaelland și 9 mai multe decât Silkeborg. Forma de moment a lui Aarhus este una deloc încurajatoare. În ultimele cinci partide a înregistrat două remize, o înfrângere și două victorii. N-a mai câștigat însă din 17 marie 2024, scor 1-0, cu Hvidovre. Totuși, se poate lăuda că a obținut un rezultat mare de egalitate, scor 2-2, etapa trecută, acasă, cu liderul Brondy. Ascendentul moral pe care îl pot avea oaspeții este istoricul recent al confruntărilor cu Nordsjaelland. Fosta adversară a FCSB-ului n-a mai învins-o pe Aarhus în campionat sau în Cupa Danemarcei din noiembrie 2022. Așadar, meciul de luni este prilejul perfect pentru ca vicecampioana en-titre să câștige, asta dacă vrea să aibă în continuare șanse considerabile la calificarea în cupele europene.

  • 3 victorii la rând are Nordsjaelland în campionat
  • 2 goluri este media golurilor per meci înscrise de Nordsjaelland în ultimele 3 partide

GetsBet oferă la pronosticul „Gazde și peste 1,5 goluri” pentru Nordsjaelland - Aarhus cotă de @1.93


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Nordsjaelland vs Aarhus
Pronostic:
Gazde și peste 1,5 goluri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 4.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro