Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Casper Ruud

BETFAIR EXCHANGE

La doar o săptămână de la finala de la Monte Carlo, Stefanos Tsitsipas și Casper Ruud își disputa un nou trofeu, de data aceasta la Barcelona. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere pentru acest meci.

Atunci când putini se așteptau, Stefanos Tsitsipas a renăscut și aduce aminte din ce in ce mai mult de ce mulți îl vedeau drept urmașul principal al lui Nadal pe zgură. El a reușit să se impună la Monte Carlo, l-a bătut pe Sinner după un meci dramatic, iar acum joacă o nouă finală, ajungând la 10 victorii consecutive. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. Ultimul an a fost cel mai agitat din viața lui sportiva, dar si personală, mediatizarea excesivă a relației cu Paola Badosa având un impact profund negativ asupra evoluțiilor sale din teren. Aici a trecut de Ofner, Baena, Diaz Acosta și Lajovic.

cota2.ro

Dezi suntem abia în luna Aprilie, Casper Ruud ajunge in cea de-a 4-a finală a anului și demonstrează că este unul dintre cei mai constanti jucători din circuit. El este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 6 ATP, un sportiv îndrăgostit de zgură. Casper este triplu finalist de mare șlem ( Roland Garros 2022, 2023 și US Open 2022) , o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri în decursul unei cariere și a câștigat numai putin de 10 titluri ATP până la această vârstă. Norvegianul este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. 

Cred ca este momentul revanșei pentru Ruud care a arătat mult mai proaspăt in aceasta săptămână si si-a câștigat mult mai ușor meciurile. Tsitsipas a părut epuizat fizic, a salvat doua mingi de meci contra lui Diaz Acosta, iar ieri a revenit de la 0-1 la seturi în fata veteranului Lajovic. Chiar și la Monte Carlo, deși scorul o arata Ruud nu a jucat prost, diferența fiind făcută de cele 8 mingi de break ratate de norvegian. Casper a câștigat toate meciurile de aici fără să piardă set și cred ca azi se va impune.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stefanos Tsitsipas vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Ruud
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro