Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.76

BETANO

Hai să bifăm și astăzi un combo frumos, de data aceasta cu partide de la Munchen si Rouen. Tactica e aceeași ca ieri, un single și un pronostic special in care am încredere ridicată.

În turul secund la Rouen avem meciul dintre două jucătoare bune din circuit, Sloane Stephens și Karolina Pliskova. Jucătoarea din Cehia face un an bun, cu titlu la Cluj-Napoca, semifinale la Doha și un procentaj ridicat de victorii. Indoor ea poate fi oricând o pretendentă la trofeu și chiar dacă aici se joacă pe zgură, nu ezită să își folosească principala armă și anume serviciul. Karolina este una dintre cele mai ofensive jucătoare din circuit, riscă foarte mult serviciul secund și mai mereu are un număr ridicat atât de ași, cât și de duble greșeli. În primul tur spre exemplu, a trimis 12 asi și 8 duble, însă vedem recent 6 asi și 7 duble cu Vekic sau 3 asi și 14 duble cu Blinkova. Deși nu mai este la apogeu, Stephens este o sportivă bună și poate prelungi meciul.

cota2.ro

Avem la München un meci între un zgurist tipic, Garin si un sportiv care evoluează foarte rar pe această suprafață, Michelsen. De la trecerea la seniori, americanul a jucat doar 12 meciuri pe zgură, de departe cea slabă suprafață a sa, iar în primul tur a avut norocul să întâlnească un localnic modest. De cealaltă parte, Garin era acum 2-3 ani unul dintre cei mai buni zguristi din circuit și chiar dacă a avut o perioadă mai grea, aici nu poate rata victoria. El pare intr-o oarecare revenire de formă, are semifinale la Estoril, iar aici a jucat foarte bine în primul tur vs Koepfer. Merg pe chilian.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Michelsen vs Garin
Pronostic:
Garin -2.5 game-uri
Cota
1.55
Sloane Stephens vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Pliskova peste 10.5 asi & duble greșeli
Cota
1.78
Cota finala: 2.76
Profit: 14.08
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro