Ponturi Pariuri Fotbal Famalicao vs Sporting Lisabona

GetsBet

Famalicao - Sporting Lisabona este singurul meci al zilei din Liga Portugal, prima ligă a Portugaliei. Partida este o restanță din etapa a 20-a și va începe la ora 22:15

Oaspeții, care ocupă primul loc în clasament, sunt favoriți la victorie în acest meci. În cazul în care se vor impune alb-verzii se vor distanța la șapte puncte de ocupanta locului 2, rivala Benfica, care are și un meci mai mult disputat.Sporting are șase victorii în ultimele șase etape din campionatul Portugaliei, iar sezonul acesta a suferit doar două înfrângeri. Ambele eșecuri au fost suferite în deplasare, la Benfica (12.11.23) și la Guimaraes (9.12.23). Pe Benfica, Sporting s-a răzbunat în urmă cu două runde, acasă, scor 2-1.

cota2.ro

În plus, trupa pregătită de Ruben Amorim are ascendent moral în fața adversarei din această seară. Sporting Lisabona a câștigat ultimele cinci meciuri directe cu Famalicao. Ultimul suces al fotbaliștilor pregătiți de Armando Evangelista datează din martie 2020, 3-1, pe teren propriu. Sezonul acesta, în partida tur disputată pe Alvalade, Sporting s-a impus la limită, scor 1-0.

De cealaltă parte, Famalicao este pe locul 8, cu 35 de puncte, și nu are grijile retrogradării, dar nici speranțe că ar putea prinde o cupă europeană. Ultimul rezultat ar trebui să îi pună în gardă totuși pe cei de la Sporting. Famalicao a remizat pe Dragao în runda precedentă, scor 2-2, cu FC Porto. Având în vedere că meciul cu „dragonii” s-a jucat în urmă cu doar două zile, este puțin probabil ca fotbaliștii lui Evangelista să fie la fel de fresh și într-o confruntare cu liderul. Sporting are așadar șanse sporite să îi provoace lui Famalicao prina înfrângere în campionat în luna aprilie, pentru că gazdele nu au mai fost învinse din 9 martie, 0-1, la Guimaraes.

  • 14 meciuri au avut loc până acum între Famalicao și Sporting și niciodată nu s-au marcat peste 4,5 goluri
  • 2 victorii, 3 remize, 9 înfrângeri, acesta este bilanțul confruntărilor lui Famalicao cu Sporting
  • 5 victorii la rând are Sporting Lisabona în confruntările directe cu Famalicao
  • 83 de goluri au marcat alb-verzii în primele 28 de etape, cea mai bună ofensivă din Liga Portugal, cu 18 mai multe decât Benfica

GetsBet oferă o cotă de 1.64 la pronosticul „Oaspeți și sub 4,5 goluri” pentru Famalicao - Sporting Lisabona

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Famalicao vs Sporting Lisabona
Pronostic:
Oaspeți și sub 4,5 goluri
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro