Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Signal Iduna Park”, Borussia Dortmund primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League.

Borussia Dortmund a pierdut cu 2-1 mansa tur, insa pornesc cu prima sansa la victorie in returul de pe teren propriu, disputat cel mai probabil intr-o atmosfera electrizanta. ”Galben-negrii” s-au impus cu 2-1 in week-end contra celor de la Borussia Monchengladbach, gratie unei ”duble” semnate de Marcel Sabitzer, in minutele 22 si 28. Clasata abia pe locul 5 in ierarhia din Germania, Borussia Dortmund a marcat cel putin doua goluri in 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu, acolo unde au reusit sa puncteze de aproximativ 23 de ori in ultimele 11 meciuri disputate in toate competitiile.

cota2.ro

Atletico Madrid e cotata cu prima sansa la calificare, iar experienta acestora si tactica defensiva propusa de ”Cholo” Simeone pot fi doi factori importanti in vederea calificarii. ”Madrilenii” au inceput excelent meciul tur, cu un gol marcat de Rodrigo de Paul chiar in startul jocului, insa pe masura ce timpul se scurgea, au inceput sa piarda usor initiativa. Atletico este intr-o forma foarte buna, iar in week-end a reusit sa se impuna in fata celor de la Girona, scor 3-1, in urma unui meci in care, desi si-a creat mai multe ocazii de gol, oaspetii au avut posesia, respectiv actiunile mai periculoase. 

Spaniolii nu au deloc amintiri prea placute de pe ”Signal Iduna Park”, atunci cand in sezonul 2018/2019, in faza grupelor, cedau cu un neverosimil 0-4, in fata Borussiei. Sunt asteptate reusite si in aceasta intalnire, mai ales ca formatia gazda este nevoita sa atace pentru a reintra in cursa pentru calificarea in semifinalele competitiei. Ambele echipe au jucatori indisponibili pentru acest retur! Edin Terzic nu se poate baza pe Haller si Bensebaini, ambii accidentati, in timp ce Simeone nu poate apela la serviciile lui Samuel Lino, suspendat dupa cartonasul galben incasat in tur, dar nici pe Depay, Lemar si Vitolo, toti cu probleme de ordin medical.

Oaspetii vor aborda meciul cu o linie de trei fundasi centrali si cu doua benzi care se vor replia foarte mult pe faza defensiva. Acest lucru l-am observat si in tur, dar si in majoritatea jocurilor lui Atletico, iar eu consider ca poate fi o tactica cu doua ”taisuri”. Gazdele au jucatori foarte tehnici si foarte rapizi in ofensiva, iar aici ma refer in special la Adeyemi, Sancho sau Bynoe-Gittens. In jocul tur, fundasii centrali de la Atletico au avut probleme mari in a opri actiunile acestora, lucru pe care ma astept sa-l vad si la acest joc retur. 

Unul dintre jucatorii care au sarit in evidenta se numeste Jose Maria Gimenez, aparatorul uruguayan de la formatia spaniola, care in prima mansa a comis 40% dintre faulturile formatiei sale. Odihnit in meciul de campionat contra Gironei, Gimenez e asteptat titular in aceasta seara, ba chiar consider ca poate fi integralist deoarece stilul acestuia, agresivitatea din joc si abilitatile sale defensive sunt pe placul lui Simeone. Gimenez este un fundas caruia ii place contactul, ii place sa se implice atat in tackling-uri, cat si in dueluri aeriene, dar sta destul de prost la capitolul ”disciplina”, dovada si cartonasul galben incasat in jocul de pe ”Metropolitano”, in urma cu o saptamana.

Acesta a comis 5 faulturi in ultimele doua meciuri ca titular, iar in aceasta seara, pe langa faptul ca o sa fie nevoit sa-si paraseasca pozitia la contrele gazdelor, il are adversar direct pe Fullkrug, un atacant greu de tinut in marcaj, cu o detenta foarte buna si cu reale abilitati in a finaliza ocaziile de gol avute. Fullkrug a suferit 7 faulturi in ultimele 4 meciuri, unul inclusiv in jocul tur de la Madrid, comis chiar de Gimenez. ”Doiar-ul” lui Atletico a inregistrat alte doua faulturi comise asupra lui Haller, celalalt atacant central al formatiei germane, ambele in doar 12 minute de la intrarea acestuia pe teren

Arbitrul partidei este Slavko Vincic, un central care in cele 4 meciuri arbitrate in acest sezon de UEFA Champions League, a acordat numai putin de 16 cartonase galbene si a dictat aproximativ 94 de faulturi, 12 dintre ele impotriva celor de la Atletico Madrid, in meciul cu Lazio, din faza grupelor, meci in care spaniolii erau egalati la ultima faza a meciului, dupa un gol incredibil reusit de portarul italienilor, Ivan Provedel. Consider ca Gimenez are sanse mici sa scape azi fara minim 1-2 faulturi, ba mai mult, cred ca poate sa incaseze si cartonas daca are o evolutie asemanatoare precum cea din partida tur. Cota de pe Exchange este foarte valoroasa, in comparatie cu cele propuse de alte case de pariuri si consider ca merita jucata, tinand cont de toate aspectele prezentate in acest articol.

Pontul meu pentru meciul Borussia Dortmund - Atletico Madrid este ”Jose Maria Gimenez 2+ faulturi comise”, la o cota de 4.50, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
Pronostic:
Jose Maria Gimenez 2+ faulturi comise
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro