Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.10

Fortuna

Revin meciurile cu adevărat spectaculoase, revine UEFA Champions League! Avem duel care se anunță foarte spectaculos în Spania, unde Barca primește vizita lui PSG, dar și tensiune maximă la Dortmund, unde Borussia o așteaptă pe Atletico Madrid.

Aceste două meciuri au produs 8 goluri în meciurile tur, iar așteptările sunt mari și pentru manșa secundă, în condițiile în care nimic nu este jucat, iar două dintre echipe au obligativitatea de a ataca și a egala decalajul din tur.

cota2.ro

BARCELONA - PSG (22:00) - Barcelona și PSG se întâlnesc în manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar duelul din Spania pleacă de la scorul de 3-2 pentru catalani.

După avantajul luat pe teren străin, Barcelona a modificat acum situația în zona cotelor de calificare. Echipa lui Xavi e favorită atât pentru succes în timp regulamentar, dar și pentru a merge în semifinale.

  • PSG s-a odihnit în campionat înaintea duelului cu Barcelona, în timp ce catalanii s-au deplasat și au câștigat la Cadiz, scor 1-0.

Balde, Christensen, Gavi și Sergi Roberto sunt out pentru returul cu PSG. Christensen și Sergi Roberto au jucat în tur și au primit cartonaș galben, fiind suspendați acum, așa că Xavi va trebui să găsească soluții în primul 11.

Luis Enrique va avea același lot la dispoziție, cu Kimpembe și Kurzawa fiind accidentați de mai multă vreme!

Nu există niciun element care să ne facă să credem că vom vedea un meci diferit din punct de vedere al spectaculozității față de meciul tur.

  • 6 - 6 a fost raportul șuturilor pe poartă;
  • 7 - 5 a fost raportul cornerelor;
  • 18 - 15 a fost, în total, raportul ocaziilor de gol.

BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID (22:00) - Atletico Madrid pare că a luat prim-plan-ul la calificare după succesul din tur, scor 2-1, dar fix acel gol marcat de nemți o face pe Borussia să rămână extrem de periculoasă în duelul de la Dortmund.

  • După duelul direct din UCL, ambele formații și-au câștigat partidele din campionat! Dortmund s-a impus în deplasarea de la Monchengladbach, 2-1, în timp ce Atletico Madrid a învins-o pe Girona, scor 3-1.

În meciul tur, surprinzător, a fost multă liniște la nivel de faulturi: 10 faulturi comise de Atleti și doar 8 provocate de Dortmund. Acum, la retur, suntem absolut convinși că intensitatea va fi la nivel înalt pe teren, cu trupa lui Simeone făcând absolut orice e nevoie pentru a-și păstra avantajul din tur.

  • 18 faulturi a făcut Atletico Madrid în meciul cu Girona, de dinaintea deplasării la Dortmund.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Barcelona vs PSG
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.65
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Atletico Madrid
Cota
1.88
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro