Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

UNIBET

Brentford - Manchester United este meciul care închide ziua de sâmbătă, 30 martie, în Premier League. Partida de pe Brentford Community Stadium și care contează pentru etapa cu numărul 30 va lua startul la ora 22:00.

Gazdele primesc vizita „diavolilor roșii” după o înfrângere în deplasarea de la Burnley, scor 1-2. A fost al doilea eșec consecutiv în deplasare pentru Brentford, care, înainte, pierduse la Londra, cu Arsenal, tot cu 1-2.

cota2.ro

În ultimele 15 runde din Premier League, Brentford a pierdut 12 meciuri. În rest, a obținut două succese și o remiză. Înainte de meciul cu Man United, „The Bees” sunt pe locul 15, cu 26 de puncte, la cinci lungimi de zona fierbinte a clasamentului.

De cealaltă parte, Man United are ascendent moral după victoria de pe Old Trafford, scor 2-0, cu Everton. A fost primul succes al „diavolilor roșii” după două înfrângeri la rând, cu Fulham și cu City, scor 1-2, respectiv 1-3. Echipa lui Erik ten Hag e în continuare în lupta pentru cupele europene. După 29 de etape, United e pe locul 6, cu 47 de puncte, șase mai puține decât Tottenham. Spurs este singura echipă cu care United a remizat în ultimele 11 runde. În rest, a bifat șase victorii și patru înfrângeri. În tur, Man United a învins-o pe Brentford cu scorul de 2-1.

Unibet oferă la pronosticul „X2” pentru Brentford – Manchester United o cotă de @1.43

RB Leipzig și Mainz sunt adversare în etapa a 27-a din Bundesliga. Meciul de pe Red Bull Arena e programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 16:30.

Deși a pierdut ultimele două meciuri directe cu Mainz, RB Leipzig are toate motivele să spere că de data această își va lua revanșa. Diferența dintre cele două formații este uriașă în acest moment. Gazdele sunt pe locul 5, cu 49 de puncte, la doar o lungime de locul 4, ultimul care duce în UCL și pe care se află Borussia Dortmund și care în această rundă are meci cu Bayern Munchen.

Forma de moment este una foarte bună pentru trupa lui Marco Rose, care a câștigat ultimele trei etape din Bundesliga. Victorii cu Bochum (4-1), Darmstadt (2-0) și FC Koln (5-1). Între aceste partide s-a disputat și returul cu Real Madrid din Liga Campionilor, 1-1, rezultat care a consemnat eliminarea „taurilor” din competiție (0-1 în tur).

De cealaltă parte, Mainz vine după 2-0 cu Bochum. În urma acestui succes, oaspeții au urcat pe locul 16, care duce la barajul de menținere în Bundesliga. A fost doar al treilea succes în acest campionat pentru Mainz. E foarte greu ca ea să se salveze însă de la retrogradare având în vedere că în acest moment o despart șase puncte de Bochum, care e pe 15. Sunt șanse mici ca Mainz să producă surpriza pentru că n-a mai legat două victorii la rând de un an. Mai mult, în ultimele 17 deplasari, FSV a înregistrat opt remize și a suferit nouă înfrângeri.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru RB Leipzig - Mainz o cotă de @1.35

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brentford vs Manchester United
Pronostic:
X2
Cota
1.43
RB Leipzig vs Mainz
Pronostic:
1 solist
Cota
1.35
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro