Ponturi Pariuri Tenis Clara Tauson vs Elena Rybakina

BETANO

În ultima partidă a zilei, pe centralul de la Miami, Elena Rybakina o înfruntă pe Clara Tauson. Vezi pronosticul meu pentru acest meci la o cota excelentă. 

Clara Tauson este o jucătoare daneză de doar 21 ani, momentan pe locul 91 WTA. Ea este o jucătoare cu un potential enorm, campioană la Australian Open la junioare și câștigătoare deja a 2 titluri WTA, ambele pe hard și a numai puțin de 12 titluri ITF. Clara ar fi putut fi mult mai sus în clasament, însă a jucat puțin în ultimii 2 ani confruntându-se cu accidentări, dar și probleme de ordin mental. In 2023 are un titlu de nivel inferior la Altenkirchen, însă a fost caracterizată de inconstantă. A trecut aici de Zidansek și Dodin în calificări și Dolehide în turul 1. A trimis numai puțin de 33 ași și a încasat 13.

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 4 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele cu lovituri ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Câștigătoare de Wimbledon, finalistă la Australian Open și campioană in alte turnee importante precum Indian Wells sau Roms, Elena este genul de jucătoare invincibilă intr-o zi bună, având victorii clare cu toate jucătoarele din circuit, inclusiv Swiatek și Sabalenka. Are deja 2 titluri în 2024, la Brisbane și Abu Dhabi și a ajuns in finală la Doha.

Am văzut o pe Tauson cu Dodin și Dolehide și mi s-a părut extrem de modesta la retur. A primit 13 asi în aceste 2 meciuri, iar căldura i-a dat mari bătăi de cap. Ea va încerca să scurteze punctele și să câștige cât mai multe puncte ușoare, direct cu serviciul. Rybakina este odihnita si alături de Swiatek o vad favorită la trofeu. Suprafața de la Miami pare perfecta pentru ea și o vad cu multi asi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clara Tauson vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 11.5 asi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro