Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.42

BETANO

Multe meciuri azi la Miami, iar eu m-am oprit la un combo bazat pe performantele la serviciu a două dintre cele mai solide sportive din circuit la acest capitol, Karolina Pliskova și Naomi Osaka. Vedeți mai jos alegerile mele.

Naomi Osaka este unul dintre cazurile ciudate din tenisul mondial in ultimul deceniu, o campioana de mare șlem și fost lider mondial care s-a confruntat cu mari probleme de ordin psihic, neputând să gestioneze succesul si atenția tot mai mare din partea presei. Dupa ce a devenit mama ea s-a liniștit și încearcă să revină în top, anul acesta întorcându-se în circuit De la revenire ea a trimis mulți asi in absolut toate meciurile și a fost violenta pe serviciu în multe situații. Au fost 5 vs Korpatsch în meci scurt, 14 vs Pliskova la Brisbane, 11 vs Garcia la AO, 7 vs Collins, 6 vs Garcia la Doha, 7 vs Martic, 10 asi vs Pliskova la Dubai sau 20 asi în 3 meciuri pe hardul lent de la Indian Wells. Așadar cifre foarte bune în fata unor sportive solide la retur. Cociaretto este o jucătoare scundă, statică, care se aseamănă extrem de mult cu Kasatkina la stil. Ea vine după un titlu câștigat la Charleston și nu știu cât de serios va trata acest turneu, hardul rapid nefiind pe placul ei.

cota2.ro

Atunci când nimeni nu se mai aștepta, Karolina Pliskova a revenit parcă din propria cenușă și are un debut de an senzațional. După titlul de la Cluj unde nu a pierdut nici măcar un set, Karolina a impresionat și la Doha, dar și la Dubai, având o singură infrangere pe teren în 12 meciuri consecutive Toate acestea se datoreaza in principal stilului său extrem de agresiv și mai precis serviciului său cu care câștigă multe puncte direct câștigătoare. Karolina forțează mult inclusiv serviciul secund având un număr mare de ași, dar si de duble greșeli. De la începutul anului a jucat 17 meciuri, iar în 15 dintre ele a depășit linia propusa pentru asi și duble greșeli, chiar daca majoritatea meciurilor au fost câștigate. Meciul cu Vekic este posibil sa fie lung, cu puține break-uri și multe game-uri simple pe serviciu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elisabetta Cociaretto vs Naomi Osaka
Pronostic:
Osaka peste 7.5 asi
Cota
1.85
Donna Vekic vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Pliskova peste 7.5 ași
Cota
1.85
Cota finala: 3.42
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro