Ponturi Pariuri Tenis Simona Halep vs Paula Badosa

BETANO

Ziua așteptată de toti iubitorii tenisului a sosit, Simona Halep revine în circuit, iar primul pas îl reprezintă meciul de la Miami contra Paulei Badosa. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Simona Halep este o sportivă de 32 de ani din România, momentan fără clasament. Iar acest lucru se datorează suspendării sale pentru dopaj, începută acum un an și jumătate, imediat după US Open si terminată oarecum surprinzător acum, după ce TAS i-a acceptat apelul și a considerat că intoxicația cu roxadustat nu a fost voluntară. Simona este fără discuții una dintre cele mai bune jucătoare din ultimul deceniu în tenisul feminin, campioană la Roland Garros și Wimbledon, câștigătoare a numai puțin de 24 trofee WTA și lider mondial pentru 64 de săptămâni. Rămâne de văzut care va fi ritmul ei de joc, nu are o echipă formată, s-a antrenat pe unde a putut, iar wildcardul de la Miami a prins-o chiar și pe ea nepregătită.

cota2.ro

Paula Badosa este o jucătoare de 26 ani din Spania, momentan pe locul 80 WTA. Iberica este exemplul perfect de cum viața mondenă îți poate distruge cariera, iar după ce a ajuns până pe locul 2 mondial, traiectoria sa a fost continuu descendentă. Badosa a jucat foarte puțin în ultimul an, s-a confruntat cu accidentări de tot felul si a părut preocupată mai mult de relația cu Tsitsipas decât de evoluția ei pe teren. Din ultimele 10 meciuri disputate în 3 s-a retras, părând veșnic accidentată și este de urmărit dacă acum va duce meciul la capăt. Vine aici după o pauză de fix o lună de la abandonul de la Dubai, atunci când ieșea în lacrimi de pe teren.

Având în vedere că se întâlnesc două jucătoare mai mult absente de pe teren in ultima perioadă, este clar că ritmul și calitatea meciului nu pot fi foarte bune. De aceea consider că cel mai bun pronostic îl reprezintă piața de duble greșeli Dacă ne uitam la ultimele 5 meciuri jucate de Badosa, ea are 11 duble cu modesta Tararudee, 5 duble cu Shnaider intr-un set și jumătate, 10 cu Fernández sau 2 cu Sun intr-un singur set. Nici Simona nu cred ca are încă reperele corecte și va contribui și ea la depășirea liniei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Simona Halep vs Paula Badosa
Pronostic:
Peste 10.5 duble greșeli
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 6.86
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro