Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

Casa Pariurilor

Începem aventura la Miami cu un combo format din doua partide din calificări ce sper să ne continue forma bună din această lună. Vedeți în cele ce urmează despre ce este vorba.

Pe tabloul feminin ne îndreptăm atenția asupra meciului dintre Wickmayer și Volynets. Jucătoarea americană pare că se simte excelent in aceasta perioadă și o văd curând în top 100. În ultima săptămână, ea a câștigat împotriva a două dintre sportivele de top din circuit, Mirra Andreeva si Ons Jabeur, iar încrederea ei este la nivel maxim. Astăzi întâlnește o sportivă intr-o formă foarte slabă, Wickmayer având înfrângeri pe linie in 2024 înaintea acestui turneu. Merg cu încredere pe victoria lui Katie.

cota2.ro

La nivel ATP merg astăzi pe un jucător de la care aștept o revenire puternică în 2024. Campion la NextGen și prezenta constanta în perioada 2021-2022 în fazele finale ale turneelor, Brandon Nakashima îl întâlnește astăzi pe compatriotul Mmoh. Brandon a început bine anul, a câștigat Challenger-ul de la Tenerife și după ce l-am văzut contra lui Lehecka la Indian Wells sunt sigur că va reveni în 2024. Mmoh este un sportiv limitat, vine după 3 înfrângeri consecutive, iar pe un hard rapid precum cel de la Miami nu îl vad cu armele necesare să producă surprize.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Yanina Wickmayer vs Katie Volynets
Pronostic:
Volynets -2.5 game-uri
Cota
1.55
Brandon Nakashima vs Michael Mmoh
Pronostic:
Nakashima -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 2.40
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro