Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Maria Sakkari

BETANO

Ne mutăm pe tabloul feminin pentru finala Indian Wells, iar oponente vor fi liderul mondial Iga Swiatek și Maria Sakkari. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul meu pe care vă invit să îl jucați.

Iga Swiatek este o jucătoare din Polonia de doar 22 ani, liderul mondial în circuitul WTA. Deși este încă tânără, Iga domină tenisul feminin de aproximativ 2 ani, perioada în care a câștigat numai puțin de 17 titluri, dintre care 3 de mare șlem( 2x Roland Garros, US Open) și Turneul Campioanelor. Poloneza este o jucătoare completă, bună pe toate suprafețele, cu o constanță incredibilă în joc. Anul acesta si-a trecut deja în palmares un trofeu, la Doha, a câștigat toate meciurile de la United Cup, iar la Dubai a ajuns in semifinale. Deși a dezamăgit la Australian Open, rămâne în opinia mea cea mai bună jucătoare din lume și poate bate orice record în următorul deceniu. Aici a fost imperială trecând fără probleme de Collins, Noskova, Putinseva, Wozniacki și Kostyuk.

cota2.ro

Maria Sakkari este o jucătoare de 28 ani din Grecia, momentan pe locul 9 WTA. Ea este o prezență constantă în topul circuitului feminin în ultimii ani, participantă la Turneul Campioanelor, cea mai mare performanță a sa fiind în 2022 când a ajuns pană pe locul 3 mondial. Maria își apără an de an punctele în circuit și ajunge în fazele superioare ale turneelor, însă pare că niciodată nu a reușit să impresioneze cu adevărat, fiind incapabilă să gestioneze momentele cu adevărat importante. Prin urmare, ea a câștigat doar 2 trofee în carieră, iar în competițiile de mare șlem nu a depășit niciodată faza semifinalelor, având cel mai slab palmares din acest punct de vedere, dintre sportivele de top. După un început mai slab de an, aici a reușit să lege 5 victorii, trecând pe rând de Shnaider, Garcia, Parry, Navarro și Gauff.

Este o reeditare a finalei din 2022 când poloneza se impunea fără mari probleme, cu 6-4, 6-1 și sincer văd un scenariu asemănător și acum. Iga Swiatek se simte excelent pe suprafața de la Indian Wells, acolo unde își poate pune in valoare jocul variat, fără să fie prea mult pusă în dificultate de serviciile puternice ale adversarelor. Liderul mondial nu a pierdut niciun set pe toată durata turneului, spre deosebire de Sakkari care a cedat set in 4 din cele 5 întâlniri. Nu văd nicio armă cu care Sakkari să o surprindă pe Iga și văd o finală terminată destul de repede.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Maria Sakkari
Pronostic:
Victorie Swiatek & sub 20.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro