Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

Fortuna

Am avut un parcurs excelent la aceasta ediție de Indian Wells, iar astăzi am ales un combo interesant pentru cele doua Semifinale. Vedeți în cele ce urmează despre ce este vorba.

Fără discuții capul de afiș îl reprezintă disputa dintre Alcaraz și Sinner, meci ce tinde să devină un clasic al circuitului pentru mult timp de acum înainte. Aștept un meci extrem de tare intre cei mai buni exponenți din noua generație de jucători și merg pe dorința de revansa a lui Alcaraz și mai ales pe dorința lui de a demonstra ca rămâne jucătorul nr.1 din NextGen. Evoluția foarte bună din meciul contra lui Zverev, cred ca i-au redat campionului en-titre de la Indian Wells încrederea cu care domina circuitul anul trecut. Suprafața din California îl avantajează pe Carlitos, care este mai bun în schimburile lungi, astfel că voi merge împotriva bookmakerilor.

cota2.ro

Indiferent cât de slab joacă sau câte probleme are, cu stilul lui detestat de mulți, Medvedev reușește întotdeauna să ajungă in fazele finale ale turneelor, absolut pe nerăsuflate. Astăzi mi se pare că are un meci la îndemână, împotriva unui sportiv ce practica un stil asemănător, însă de un nivel puțin mai scăzut. Tommy Paul a profitat evident de eliminarea surprinzătoarea a lui Djokovic și a avut un traseu destul de ușor aici, Humbert și Ruud fiind destul de obosiți după programul infernal din ultima lună. La cum a arătat Daniil în meciurile cu Dimitrov și Rublev și ținând cont de meciurile directe in care rusul si-a dominat autoritar adversarul, merge pe o victorie facilă a rusului.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Alcaraz +2.5 game-uri
Cota
1.70
Tommy Paul vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Medvedev -2.5 game-uri
Cota
1.57
Cota finala: 2.67
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro