Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Jannik Sinner

BETANO

Am fost "pe ele " la Indian Wells și sper să continuăm forma foarte bună cu un pronostic special. Vedeți mai jos avancronica meciului Shelton - Sinner și al 6-lea win consecutiv.

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 21 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 16 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând primul titlu ATP la Tokyo, alte 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul, Tiafoe ori Sinner. În 2023 a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. În 2024 are semifinale la Auckland, tur 3 la AO, semifinale la Dallas și sferturi la Acapulco. Aici a trecut de Mensik și Cerundolo după meciuri extrem de disputate.

cota2.ro

Jannik Sinner este fără îndoială jucătorul momentului în tenisul mondial și începe ușor ușor să "semene" a lider mondial. La doar 21 ani, aflat pe locul 3 ATP, el este deja de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 11 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. În 2023 a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu primii 3 clasati in circuitul ATP. Aici vine după o serie incredibilă de 25 victorii în ultimele 26 partide pe hard, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei.

Jannik Sinner pare în acest moment invincibil, iar suprafața de la Indian Wells i se potrivește de minune. Ben Shelton nu are cum să emită pretenții în schimburile lungi, iar principala armă a americanului, serviciul, nu ii va aduce suficiente puncte pentru a fi competitiv. Având în vedere și oboseala lui Ben după două meciuri lungi, merg pe o victorie scurtă a lui Sinner.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ben Shelton vs Jannik Sinner
Pronostic:
Victorie Sinner & sub 21.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro