Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Sebastian Korda

UNIBET

Urmăresc al 5-lea win consecutiv cu ultima partidă a zilei de la Indian Wells, confruntarea între Daniil Medvedev și Sebastian Korda. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere.

Daniil Medvedev este un jucător rus de 28 ani, momentan pe locul 4 ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 20 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Anul trecut a câștigat 5 titluri, a jucat 9 finale, iar la ultimele 2 turnee de mare șlem la care a participat a ajuns de asemenea in finală, pierzând cu Djokovic și Sinner. Vine după semifinale la Dubai si a trecut ușor de Carballes Baena in turul precedent.

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 26 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. În 2023 a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open, semifinale la Queens si o finală pierdută dramatic la Astana. In a doua parte a anului a jucat bine si are victorii pe hard cu Tiafoe, Norrie, Medvedev sau Shelton. A început 2024 cu semifinale la Adelaide si tur 3 la Australian Open unde a fost eliminat de Rublev. Aici a trecut de Safiulin.

Medvedev este evident favorit, însă Korda i-a pus mereu probleme rusului și cred ca are șanse bune sa o facă și acum. Anul trecut l-a bătut de 2 ori, atât la Australian Open cât și la Shanghai, pe suprafețe teoretic mai avantajoase pentru Daniil decât acest hard lent de la Indian Wells. Eu merg pe o partidă lungă, măcar cu tie-break dacă nu cu set decisiv.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Daniil Medvedev vs Sebastian Korda
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 10.08
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro