Ponturi Pariuri Tenis Frances Tiafoe vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Am găsit un pronostic special la Indian Wells, cu care sper să continuăm forma bună și să bifam al 4-lea win consecutiv. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 18 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard. După US Open el nu a mai reușit să treacă de turul 3 la niciun turneu la care a participat.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 11 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. Anul 2023 a fost cel mai agitat din viața lui sportiva dar si personală. L-a început în forță si a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a fost învins clar de Alcaraz la Roland Garros, a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu același Alcaraz. Nu a impresionat nici la Wimbledon si nici la US Open, pierzând rușinos cu Eubanks sau Stricker. Desi in ultimul timp a scăzut mult ritmul fiind preocupat, a reusit totuși sa se califice din nou la Turneul Campionilor. În 2024 are optimi la Australian Open, semifinale la Los Cabos si sferturi la Acapulco, ieșind după foarte mult timp din top 10.

Niciunul dintre cei doi jucători nu traversează o perioada prea buna, astfel că mă feresc să dau un pronostic final. Voi miza pe lupta asilor, acolo unde îl vad pe Tsitsipas superior. Tiafoe servește bine, însă spre deosebire de adversarul său el este si extrem de imobil la retur, având în multe situații un raport negativ la acest capitol. În ultimele săptămâni vedem un 1-9 vs Michelsen, 1-8 vs Tommy Paul, 4-11 vs Purcell sau 8-11 vs Koepfer, un sportiv scund. Mi se pare un foarte mare value pronosticul Tsitsipas - primul la 8 asi, găsit în oferta Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Frances Tiafoe vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Tsitsipas - primul la 8 asi
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro