Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

Superbet

Meciuri multe și bune azi la Indian Wells, iar eu vă propun un combo care în opinia mea are șanse mari de reușită, la o cotă excelentă. Vedeți in cele ce urmează propunerile.

Meciul dintre Hurkacz și Monfils pare meciul tipic de over, în care se întâlnesc doi sportivi cu servicii de top, dar imobili la retur. Dacă Hurkacz este atent pe serviciul secund și are o medie mică de duble greșeli, Gael forțează foarte mult și este un obișnuit al dublelor. Anul acesta spre exemplu, are 7 duble cu Cobolli, 6 cu Zhang, și a atins linia de 4 duble în peste 70 % din meciuri. La Indian Wells a bătut vântul, iar în condițiile în care va servi de minim 10-12 ori , linia e chiar jos.

cota2.ro

Cele mai în forma jucătoare din China se întâlnesc intr-o altă partidă pe care eu o vad echilibrata. Zheng este finalistă la Australian Open, a intrat în top 10 WTA, insa astăzi va avea o misiune dificilă contra noii campioane de la Austin. Qinwen este recunoscută pentru stilul său extrem extrem de ofensiv si pentru faptul că riscă mult serviciul secund. Mai ales outdoor ea comite o mulțime de duble greșeli, iar anul acesta are spre exemplu 11 cu Krueger, 9 cu Swiatek, 8 cu Wang, 8 cu Boulter, 6 cu Sabalenka sau 5 cu Hibino ori Linette. Merg și aici pe depășirea liniei de duble.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gael Monfils vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Monfils peste 3.5 duble greșeli
Cota
1.70
Qinwen Zheng vs Yue Yuan
Pronostic:
Zheng peste 3.5 duble greșeli
Cota
1.70
Cota finala: 2.89
Profit: 17.01
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro