Ponturi Pariuri Tenis Brandon Nakashima vs Jiri Lehecka

UNIBET

Vin cu un nou pronostic de la Indian Wells, acolo unde in turul secund va ofer un pronostic cu șanse mari de reușită. Aveți in cele ce urmează avancronica meciului Nakashima vs Lehecka.

Brandon Nakashima este un sportiv american de 22 ani, clasat pe locul 96 ATP. Începând cu anul 2021, la doar 19 ani, el a intrat în top 100 mondial după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper, dar si după prestații solide la nivel ATP. Brandon este bun pe toate suprafețele, dar preferă hardul, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat. A reusit să câștige în luna septembrie 2022 primul turneu ATP al carierei, la San Diego, iar apoi să câștige turneul Next Gen Finals, varianta pentru tineri a Turneului Campionilor. Totuși, in 2023 a fost mult sub așteptări, Brandon neavând ascensiunea așteptată de toată lumea, iar în 2024 a evoluat în special in circuitul Challenger, câștigând un trofeu la Tenerife. În primul tur a trecut de compatriotul său Eubanks.

cota2.ro

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 22 ani, aflat pe locul 32 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar anul acesta a reușit să se impună în premieră la nivel ATP, impunându-se la Adelaide. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. Are victorii cu jucători de top din circuit precum Rublev, Auger Alliasime ori Korda. Vine după un turneu bun la Dubai, acolo unde a fost nevoit sa se retragă în sferturi.

Acesta mi se pare un meci tipic de over, între doi jucători echilibrați valoric, cu servicii bune și greu de break-uit. Meciul direct de la Torinto din vara anului trecut este cel mai bun exemplu, a avut 34 de game-uri și a durat aproape 3 ore. Lehecka este jucătorul mai în voga, însă am încredere în Nakashima că poate fi competitiv.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brandon Nakashima vs Jiri Lehecka
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro