Ponturi Pariuri Tenis Naomi Osaka vs Sara Errani

BETANO

Am găsit o cota extrem de Value in opinia mea în primul tur la Indian Wells, acolo unde se dispută meciul dintre Naomi Osaka și Sara Errani. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Naomi Osaka este o jucătoare de 26 ani din Japonia, momentan pe locul 287 WTA. Ea a revenit în circuit după o pauza de aproape 2 ani, perioada în care s-a confruntat cu destule probleme în special de ordin mental, dar a și devenit mama. Naomi a fost o jucătoare senzațională, fost număr 1 mondial și câștigătoare a 4 turnee de mare șlem, însă după toate aceste performante, la doar 24 ani a declarat că se retrage fiind lipsita de motivație. Japoneza este o sportiva puternica ce castiga multe puncte ușoare, atingând uneori la serviciu viteze văzute în circuitul masculin.De la revenire a jucat bine însă a avut și mult ghinion in meciuri cu Pliskova ori Garcia.

cota2.ro

Sara Errani este o jucătoare din Italia de 36 ani, momentan pe locul 100 WTA. Fostă finalistă la Roland Garros în urmă cu 12 ani și câștigătoare a 9 turnee WTA în carieră, Sara se află la finalul unei cariere foarte bune în care a ajuns până pe locul 5 mondial. Odată cu trecerea anilor ea a început să joace în special în turnee de nivel mic, ITF și Challenger, având rezultate în continuare acceptabile. În 2023 are 2 finale, la București pe zgură când a pierdut cu Sharma și la Franqueses Del Valles pe hard, unde a pierdut cu Frech. Aici vine din calificări, unde a trecut de Krunic și Rodionova.

De la revenirea în circuit Osaka a trimis cel puțin 5 ași in absolut toate meciurile și a fost violenta pe serviciu în multe situații. Au fost 5 vs Korpatsch în meci scurt, 14 vs Pliskova la Brisbane, 11 vs Garcia la AO, 7 vs Collins, 6 vs Garcia la Doha, 7 vs Martic și apoi din nou 10 asi vs Pliskova la Dubai. Așadar cifre foarte bune în fata unor sportive solide la retur. Nu vad cum veterana Errani va putea face fata rachetelor adversarei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Naomi Osaka vs Sara Errani
Pronostic:
Osaka peste 5.5 asi
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro