Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.52

BETANO

Începe Indian Wells, iar pe parcursul turneului voi încerca să vă ofer cele mai bune avancronici și evident, ponturi câștigătoare. Azi am ales un combo cu șanse bune de reușită, la o cotă excelentă.

Anna Blinkova - Karolina Pliskova

cota2.ro

Atunci când nimeni nu se mai aștepta, Karolina Pliskova a revenit parcă din propria cenușă și are un debut de an senzațional. După titlul de la Cluj unde nu a pierdut nici măcar un set, Karolina a impresionat și la Doha, dar și la Dubai, având o singură infrangere pe teren în ultimele 12 meciuri. Toate acestea se datoreaza in principal stilului său extrem de agresiv și mai precis serviciului său cu care câștigă multe puncte direct câștigătoare. Karolina forțează mult inclusiv serviciul secund având un număr de ași, dar si de duble greșeli. De la începutul anului a jucat 16 meciuri, iar în 12 dintre ele a trimis minim 4 duble, chiar daca majoritatea meciurilor au fost câștigate. Blinkova este o jucătoare extrem de greu de anticipat, care a bătut-o pe Rybakina la Australian Open, însă poate pierde cu oricine. Pentru condițiile de la Indian Wells, linia pentru duble greșeli Pliskova e jos chiar si pentru 2 seturi.

Cristopher Eubanks - Brandon Nakashima

Indiferent de forma slabă din ultimii 2 ani, Nakashima rămâne pentru mine un jucător extrem de talentat care va reveni în top. Azi îl vad favorit în fata lui Eubanks, însă mă aștept la un meci lung cu puține break-uri în card cele două servicii sa fie la putere. În cele două întâlniri precedente, am avut 20 de asi la Miami și 33 asi la Atlanta anul trecut, cu performante din 2 cifre pentru ambii sportivi. Nakashima servește foarte bine plasat și cred ca îl poate depăși pe imobilul Eubanks de cel puțin 6 ori cu servicii direct câștigătoare. Linia mi se pare jos chiar si pentru două seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anna Blinkova vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Pliskova peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.65
Christopher Eubanks vs Brandon Nakashima
Pronostic:
Nakashima 6+ asi
Cota
1.53
Cota finala: 2.52
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro