Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Rapid București

LasVegas

Etapa a 29-a din SuperLigă se închide în Bănie, acolo unde Universitatea Craiova primește vizita celor de la Rapid București. Partida va avea fluierul de start la ora 20:00 și este extrem de importantă pentru ambele grupări.

După ce FCSB și-a câștigat meciul cu Petrolul, Rapid e acum la 13 puncte în spatele roș-albaștrilor, iar giuleștenii sunt obligați să ia toate punctele din Oltenia pentru a rămâne în cursa de urmărire.

cota2.ro

De cealaltă parte, meciul are miză maximă și pentru Craiova! Oltenii lui Petev sunt departe tare de lupta la titlu, dar un succes azi în fața Rapidului ar strânge distanța față de locul 2 la doar 3 puncte.

  • Rapid ocupă locul 2, cu 51 de puncte;
  • Univ. Craiova se află pe locul 4, cu 45 de puncte;
  • Pe 3 staționează CFR Cluj, cu 50 de puncte.

Ambele echipe vin după meciuri în care s-au marcat cinci goluri! Craiovenii s-au impus cu emoții la Ploiești, împotriva Petrolului, scor 3-2, în timp ce rapidiștii au câștigat cu 4-1 meciul cu UTA, din Giulești.

În tur, Rapid s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Funsho și Borja Valle.

  • 14 faulturi a provocat Craiova la ultimul meci direct cu Rapid;
  • 9 faulturi au avut craiovenii la ultimul duel cu Rapid din Bănie, câștigat cu 3-1 de gazde.

Pe teren propriu, Craiova s-a chinuit în ultima perioadă, cu doar 1 succes obținut în ultimele 5 etape. S-a întâmplat chiar runda trecută, în fața celor de la Voluntari, 2-1. În deplasare, Rapid a stat mai bine în acest sezon față de ediția precedentă, dar giuleștenii tocmai au suferit al doilea eșec stagional de ”afară”: 1-3, la Iași, contra lui Poli.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Universitatea Craiova vs Rapid București
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Craiova
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro