Ponturi Pariuri Tenis Thiago Seyboth Wild vs Andrey Rublev

BETANO

În noaptea aceasta începe Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe tot parcursul competitiei voi încerca să vă ofer cele mai bune avancronici și pronosticuri care să ne ducă spre profit. Începem cu meciul Thiago Seyboth Wild vs Andrey Rublev.

Thiago Seyboth Wild este un jucător brazilian de 22 ani, clasat pe locul 78 ATP. El a reușit de curând să acceadă între cei mai buni 100 jucători din lume, gratie unui an foarte bun în care a câștigat numai puțin de 4 turnee Challenger și a început să apară cu succes și la nivel ATP. Deși este înalt, Thiago este evident un zgurist, suprafață pe care a crescut, se antrenează și joacă în majoritatea timpului. Pe hard este modest, fiind destul de imobil și ușor de surprins de loviturile puternice. Vine aici în forma slabă, iar de la debutul sezonului de hard a pierdut 9 din cele 11 meciuri disputate.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Vine după un an bun, cu 2 titluri câștigate la Monte Carlo și Bastad, alte 2 finale pierdute la Halle si Shanghai și o nouă participare la Turneul Campionilor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong și se anunță unul dintre favoriții la fazele finale.

Rublev este unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, de 5 ani in top 10 și câștigător a numai puțin de 15 titluri ATP. El este un jucător exploziv, iar aici probabil se va impune fără probleme. În ultimul an si-a îmbunătățit extrem de mult jocul la serviciu și a început să trimită un număr ridicat de ași. De la începutul anului a trimis 35 asi în cele 4 partide disputate, o medis de 3.5 ași pe set. Seyboth Wild nu poate emite pretenții în acest meci, însă are la rândul său un serviciu bun cu care poate prelungi meciul. În meciurile cu jucători ce servesc bine el are însă mari probleme. De exemplu are bilant 11 - 14 vs Griekspoor, 3-10 vs Thompson, 6-10 vs Hurkacz sau 2 - 7 vs Bolt. Pariez pe faptul că Rublev ajunge primul la 7 ași la o cotă excelentă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Thiago Seyboth Wild vs Andrey Rublev
Pronostic:
Rublev - primul la 7 ași
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro