Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Radnicki Nis și Partizan Belgrad se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 18 a primei ligi din Serbia. Radnicki Nis evoluează în primul eșalon din sezonul 2011/2012. A avut perioade bune, culminând cu o clasare pe podium și o participare în preliminariile Europa League. Sezonul trecut, fanii au contestat vehement numirea lui Nenad Lalatovic pe banca tehnică. Acesta a făcut o revoluție la nivel de lot, a greșit transferurile, iar clubul a fost nevoit să joace barajul pentru supraviețuire. Urmările se resimt și acum. Radnicki e penultima în Serbia, cu doar 13 puncte obținute în 16 runde. 

După un sezon mediocru, cel mai slab din acest sezon, clasare pe locul 4, Partizan s-a reinventat sub comanda managerului Igor Duljaj. Împarte prima poziție în campionat cu Steaua Roșie Belgrad, ambele cu câte 43 de puncte, Partizan cu un meci mai puțin jucat. Alb-negrii au un bilanț fantastic, 14 victorii, o remiză și un eșec.

cota2.ro

• Partizan a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri directe jucate contra lui Radnicki

• 38 de goluri a marcat Partizan în primele 16 etape. Radnicki a înscris doar 13 în același interval

• Partizan dă golgeterul campionatului, pe brazilianul Saldanha Marinho, marcator a 11 goluri. Mai are 2 fotbaliști în top 7 golgeteri, pe Zahid și Natcho

• Radnicki are o serie de 4 înfrângeri consecutive. Nu a marcat niciun gol în această perioadă

• Radnicki vine după o umilință în Cupă, în urmă cu 5 zile, 0-5 contra Stelei Roșii Belgrad.

Pe Superbet, cota pentru PsF 2 în Radnicki Nis - Partizan Belgrad este @1.47.

-------------------------------

Jong AZ Alkmaar și Den Bosch se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 18 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. Jong AZ Alkmaar este echipa secundă a revelației din Eredivisie. Prima echipă ocupă locul 3 în acest sezon, la două puncte în spatele lui Feyenoord. Jong AZ reprezintă rampa de lansare către fotbalul mare, una dintre academiile de top ale Europei. Lotul actual are o medie de vârstă de sub 20 de ani și este pregătit din această vară de Jan Sierksma. Gazdele de astăzi ocupă locul 12 în Eerste Divisie, cu 24 de puncte obținute în 17 runde. Nu au drept de promovare, așa că poate juca un fotbal relaxat, fără presiune. 

Den Bosch evoluează de o viață în liga secundă. A ajuns la 19 sezoane consecutive. Nici de această dată nu poate fi vorba de promovare. Formația pregătită de Tomasz Kaczmarek ocupă penultima poziție, cu doar 11 puncte obținute în 17 runde. Lotul are potențial mai mare, de jumătatea clasamentului, cotat la peste 7 milioane de euro și având în componență 13 fotbaliști străini.

• 35 de goluri a încasat Den Bosch în acest sezon, a doua cea mai slabă defensivă din campionat

• în ultimele 9 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• în 13 dintre cele 17 meciuri disputate de Jong AZ în acest campionat s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.2 este media golurilor atât în meciurile lui Jong AZ, cât și în cele disputate de Den Bosch în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Radnicki Nis vs Partizan Belgrad
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.47
Jong AZ Alkmaar vs Den Bosch
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro