Ponturi Pariuri Tenis Jessica Pegula vs Coco Gauff

BETFAIR EXCHANGE

In prima semifinala de la Turneul Campioanelor ( WTA Finals) avem un duel 100% american intre Pegula si Gauff. Vedeti mai jos Avancronica si pontul meu. 

Jessica Pegula este o sportivă din SUA de 29 ani, clasată momentan pe locul 5 WTA. Ea a apărut foarte târziu în prim planul tenisului feminin, însă incepand cu vârsta de 26 ani are o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai bune sportive din circuit, pe toate suprafețele. 

cota2.ro

Pegula traversează o formă bună, este la 2-a participare la Turneul Campioanelor, iar de la începutul anului are titlu la Montreal, titlu la Seoul , finala la Tokyo, sferturi de finală la Australian Open , Wimbledon si Roma, finală la Doha, finală la Miami si semifinale la Charleston si Dubai, ajungând mai mereu in fazele finale ale turneelor la care a participat. Aici vine după 15 victorii in ultimele 18 partide pe hard si a fost foarte buna castigand meciurile cu Rybakina, Sabalenka si Sakkari.

La doar 19 ani, Cori Gauff a castigat deja primul mare șlem al carierei, iar multi se așteaptă ca împreuna cu Alcaraz sa domine tenisul in următorii ani. Ea este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în doua finale de mare șlem. Specialiștii se așteptau ca ea să crească mult în 2023 si nu a dezamagit. Are titlu la Auckland, titlu la Washington, titlu la Cincinnati si in general evolutii bune la toate turneele la care a participat. Jucătoarea din SUA este bună pe toate suprafețele, servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge. Aici a avut evolutii oscilante, a castigat clar contra lui Jabeur, insa apoi a avut mari probleme cu Swiatek si Vondrousova.

Oarecum surprinzator, Pegula mi s-a parut cea mai buna jucătoare de aici si nu a pierdut nici măcar un set in fata unor adversare foarte bune pe hard precum Sabalenka ori Rybakina. Gauff este deranjata vizibil de condițiile de la Cancun, insa cu toate acestea a reusit sa se califice dramatic in semifinale după o revenire de senzație contra Vondrousovei. Coco a fost nesigura la serviciu si a trimis numai puțin de 27 duble greșeli in 3 meciuri, de departe cele mai multe dintre participantele aici. Vad un meci lung, orgolii multe intre aceste doua bune prietene care joaca împreuna si la dublu, insa voi merge pe victoria Jessicăi de aceasta dată.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jessica Pegula vs Coco Gauff
Pronostic:
Victorie Pegula
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 9.90
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro